The Returned 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle! The Returned 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle!

2025 model olarak yeni yıla bomba gibi bir araba modeli ile girmeyi hedefleyen Chevrolet Corvette serisi arabası olan ZR1 modelini duyurdu. Tasarım anlamında mükemmel bir fiziğe sahip olan araç görenleri büyülüyor. Üstelik aracın iç ve dış özellikleri de çağın ne kadar ilerisinde bir model olduğunu kanıtlıyor.

Spor kategorisinde pek çok aracı geride bırakmasını beklediğimiz aracın özellikleri ise hayrete düşürüyor. İkonik olan Corvette serisinin adeta amiral gemisi olmaya aday olan araçta tamamen yenilikçi bir tasarıma gidildi. Yeni sezonda araç sahibi olmak isteyenlerin akıllarını yerinden oynatıyor.

Chevrolet Corvette Zr1 3

Chevrolet Corvette ZR1 ile Hem Pistlerde Hem de Normal Kullanımda Üst Düzey Sürüş Keyfi!

1064 beygirle dünyada bu anlamda ilklerden bir tanesi olan aracın devasa bir motoru bulunuyor. Yarış pistlerinde mükemmel bir hız ortalaması yakalayan araç sportif modda da yine normal kullanımda rahatlıkla sürülebiliyor. Keskin hatlara sahip olan aracın aynı zamanda dışarıdan bakıldığında agresif bir görüntüye sahip olduğunu söyleyebiliriz. Tamamen LED teknolojisi ile donatılan araçta ince farlar ve karizmatik detaylar ilgi çekiyor. Izgara açıklığının oldukça devasa olması da büyük motorunun nefes alması için bir alan sağlıyor.

Aracın tasarım kısmında ek olarak rüzgarlığı ve kapı kısmındaki tasarım odaklı şık dokunuşlar da ilgi çekiyor. Jantlarda parlak detayların tercihi ise araç tasarımını bütünleyen cinsten...

Chevrolet Corvette Zr1 2

Chevrolet Corvette ZR1 ve Tüm Teknik Detayları!

Aracın tasarımına ayak uyduran birbirinden şaşırtıcı teknik detayları var. 1064 beygirlik bir itiş gücüne sahip olan arabanın 1.122 Nm değerinde de bir tork değeri mevcut. Motor kısmında ise 5.5 litrelik dev bir hazneye sahip olan V8 motor yer alıyor.

Chevrolet Corvette Zr1 4

350 km/s hıza kısa süre içinde çıkabilen aracın sekiz ileri vitesi bulunuyor. Çift kavramalı otomatik şanzımanı ile daha da güçlü hale geliyor. Amerikan spor otomobili sportif anlamda bizlere adeta bir devrim yaratacağının sinyallerini veriyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR