USD34,24
EURO37,63
GBP45,08
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Android ve iOS’ta Fortnite Nasıl Oynanır?

Android ve iOS’ta Fortnite Nasıl Oynanır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020’de Epic Games, teknoloji devleri Apple ve Google’a karşı büyük bir savaş başlattı ve bunun sonucu en çok da mobil Fortnite oyuncularını etkiledi. O yıl Epic Games, Fortnite’ın mobil sürümlerine Apple ve Google’ın potansiyel olarak para kaybetmesine neden olan bir doğrudan ödeme seçeneği ekledi. Sonuç? Apple ve Google, oyunu uygulama mağazalarında engelleyerek misilleme yaptı ve Epic Games de davalarla karşılık verdi. Bu, artık Fortnite’ı iki büyük uygulama mağazasından bir daha indiremeyeceğimiz bir dönem başlattı. Ancak bu engelleri aşmak için akıllı yöntemlerden yararlanabilirsiniz.

Android’de Fortnite Nasıl Oynanır?

Fortnite Google Play Store’a gelmeden önce Epic Games, oyunu cihazınıza apk olarak yüklemenizi gerektiriyordu. Artık Google onu uygulama mağazasından kaldırdığına maziye dönme zamanı geldi. Kullandığınız telefon veya tablet ne olursa olsun, bir Android kullanıcısı olarak Fortnite’ı yüklemek zor değil. Bunu nasıl yapacağınızı aşağıda açıkladık:

Android Ve Ios'ta Fortnite Nasıl Oynanır

Fortnite’ın Android yükleme sayfasına gidin . Android olmayan cihazlarda bu sayfada telefonunuzla tarayabileceğiniz bir QR kodu gösterilir. Android cihazlarda bu sayfada Epic Games uygulaması için bir indirme bağlantısı bulunur. Bu indirme bağlantısını seçin.

Bu tür bir dosya cihazınıza zarar verebilir yazan bir güvenlik istemi ve .apk dosyasını hâlâ saklamak istiyor musunuz? diye bir yazı görünecek. İstemi kapatmak için Tamam’a dokunun ve ardından .apk dosyasını açın.

Tarayıcınız bir mesaj görüntüleyecektir: Güvenliğiniz için telefonunuzun bu kaynaktan bilinmeyen uygulamalar yüklemesine izin verilmiyor . Bunun için Ayarlar seçeneğini seçin .

Bilinmeyen uygulamaları yükle sayfasında Bu kaynaktan izin ver seçeneğini değiştirin . Ardından tarayıcıya geri dönün ve Yükle seçeneğine basın. Kurulum tamamlandıktan sonra ortaya çıkan açılır pencerede Aç seçeneğine tıklayın.

Epic Games uygulamasında Fortnite küçük resmine ve ardından Yükle’ye dokunun .

Üçüncü adımdakine benzer bir açılır pencere görüntülenecektir. Epic Games uygulamasına uygulamaları yükleme izni vermek için Ayarlar’a dokunun . Bu ayarı değiştirdikten sonra Epic Games uygulamasına dönün ve Yükle’ye dokunun .

Kurulum tamamlandığında Aç’a dokunun .

İzinleri onaylamanız ve uygulamanın daha eski bir Android sürümü için oluşturulduğu konusunda sizi uyaran bir komut istemine dokunmanız gerekebilir. Daha sonra Epic hesabınızda oturum açabilir (veya yeni bir hesap oluşturabilir) ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Son olarak da güvenliğiniz için telefonunuzun ayarlarına geri dönün ve hem tarayıcınızın hem de Epic Games uygulamasının bilinmeyen uygulamaları yükleme özelliğini iptal edin.

iOS’ta Fortnite Nasıl Oynanır?

Apple’ın Fortnite’ı kaldırması, Google’ın benzer eyleminden daha ciddi sonuçlara yol açıyor çünkü oyunu doğrudan yükleyemiyorsunuz. Telefonunuzda zaten Fortnite yüklüyse oynamaya devam edebilirsiniz ancak yeni sezon güncellemelerine erişemezsiniz. Oyunu daha önce yüklediyseniz ancak herhangi bir nedenden dolayı sildiyseniz oyunu geri alabilirsiniz. Oyunu kontrol etmek için App Store > Satın Alınanlar > Satın Aldıklarım’a gidin .

Oyun IOS cihazınızda yoksa Hem Nvidia’nın Geforce Now hem de Xbox Cloud Gaming, ilgili kitaplıklarınızdaki oyunları bir web tarayıcısı aracılığıyla seçtiğiniz cihaza aktarmanıza olanak tanır . Bu basit ve umduğunuz çözüm olmayabilir ancak dikkate alınmaya değer bir alternatiftir.

Android ve iOS’ta Fortnite Nasıl Oynanır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!