Amerikalı Rapçi Türk Fenomeni Dolandırdı!

dol-1674685652.jpg

Ünlü Rapçi Dolandırıcı Çıktı!

Türkiye’de ünlenen özellikle ayakkabı tasarımı üzerine yaptığı paylaşımlarla kısa sürede hem Türkiye’de hem dünyada tanınır hale gelen isim bu kez bu paylaşımları nedeniyle dolandırıldı. Üstelik onu dolandıran kişi ise Amerikalı ünlü bir rapçiydi.

Levent Can Ülkebay sosyal medya hesabı üzerinden kendi tasarımı olan ayakkabıları paylaşıyor ve buradan kazanç elde ediyordu. Amerikalı rapçi Ronny J. İçin özel tasarım bir ayakkabı hazırladı. Rapçinin ünlü tasarımcıya sosyal medya hesabı üzerinden ulaştığı ve sipariş oluşturduğu söylendi.

Hakaret Etti!

Talep edilen tasarım yaklaşık 2 haftada tamamlandı ve Miami’ye gönderilebilmesi için kargo ile yola çıkarıldığı fakat günlerce beklemesine rağmen hiçbir şekilde ayakkabının ücreti hesabına yatırılmadı. 800 dolar olan ayakkabı Türk lirası ile 15.000 TL’ye denk geliyor. Üstelik Ülkebay rapçi’den parasını da istediğinde hakaretlerle karşılaştı. Ülkebay normalde ücretini göndermeden ayakkabı göndermediğini fakat ünlü olduğu için güvendiğini hatta kargo parasına dahi kendisinin karşıladığını ifade etti.

Exit mobile version