1. Haberler
  2. Ekonomi Haberleri
  3. Altın Fiyatları Zirveyi Zorluyor! Son Dakika Altın Fiyatları!

Altın Fiyatları Zirveyi Zorluyor! Son Dakika Altın Fiyatları!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelmiş geçmiş en yüksek altın değerleriyle karşı karşıya olduğumuz şu günlerde gün geçtikçe altında yukarı yönlü artışlar meydana geliyor. Özellikle de gram ve çeyrek cinsinden altındaki artış göz kamaştırıyor.

Kapalıçarşı Harem ve normal borsada farklı miktarlarda altın fiyatları görüyoruz. Bunun sebebi ise bankacılık gibi aracı kuruluş olmadan altının satılması oluyor. Bir diğer yandan kuyumcu ve sarrafiye gibi mekanlarda da altın satın almak mümkün oluyor. Altın üzerinden gelir elde etmek isteyenler ise sabah saat 10.00 ile akşam 18.00 saatlerini kolluyor. Altın borsasının açılış ve kapanış saatleri olan bu saatlerde işlemlerin ivedilikle yapılabilmesine olanak tanınıyor.

Günün Altın Fiyatları

Altın Neden Yükseliyor Son Dakika (12 Nisan 2024) 2

Güncel olarak altının fiyatını merak edip ona göre yatırımlarını idame ettirmek isteyenler ve oluyor. Bu nedenle güncel altın fiyatlarını sizler için derliyoruz. Altının 15 Ağustos tarihi sabah saat 10.00 olması ile birlikte borsada açıldığını belirtebiliriz. Açılan borsada ortalama %0.40 artış gösteren altında gram çeyrek tam ve yarım altınların fiyatı şu şekilde;

·       Gram altın 2655 TL

·       Çeyrek altın 4348 TL

·       Yarım altın 8723 TL

·       Tam altın 17418 TL

Şeklinde yer alıyor. Genel itibariyle altının fiyatında gözle görülür bir artış olduğunu ve bu noktada da ivme kazandığını rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Kapanış fiyatı ile kıyaslandığında hemen hemen yarı yarıya bir artış meydana geliyor.

Bu Ayın Sonunda Altın Kaç TL Olacak?

Uzmanların sürekli artış grafiği çizen altın için düzenli şekilde tahminlerde bulunduklarını görebiliyoruz. Bu noktada özellikle de yatırımcıların uzmanlara kulak kesildiğini söyleyebiliriz. Altın yatırımı yapmak isteyenlerin yıl sonunda neredeyse 3500 olacak olan gram altın söylentisine ek olarak ay sonu fiyatı da merak ediliyor.

Henüz ayın ortasında bulunmamıza rağmen her gün ortalama %0.60 artan altın kurunun bu şekilde devam etmesi durumunda Ağustos ayının sonu ve temmuz ayının sonunda ise 2800 civarlarında seyretmesi muhtemel gibi görünüyor.

Altın Fiyatları Zirveyi Zorluyor! Son Dakika Altın Fiyatları!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!