Nikah sonrası konuşma yapan Ayça Çağla Altunkaya misafirlerine teşekkür ederken Ali Koç’un dikkatini çekti. Koç Çağla'nın kısa konuşmasını yeterli bulmadı ve esprili dille, Çağla yeter ama doğru düzgün konuş! şeklinde yorumda bulundu. Yapılan esprili uyarıya Çağla'nın Ama başkanım, ben utanırım! cevabı gülüşmelere neden oldu. O sırada Acun Ilıcalı durumu kurtarmak için mikrofonu alarak ortama neşe kattı.

Ali Koç’un katılımı Fenerbahçe camiasının birlikteliğini ve desteğini bir kez daha gösteriyor. Yapılan organizasyonlar, sadece çiftin hayatında yeni sayfa açmasını sağlamakla kalmıyor. Aynı zamanda sevdikleriyle birlikte olmanın verdiği mutluluğu da pekiştiriyor.

Acun Ilıcalı Ayça Çağla Evlendi mi?

Acun Ilıcalı son günlerdeki en özel anlarından birine imza atarak Ayça Çağla Altunkaya ile evlendi. Düğün oldukça şık organizasyonla gerçekleştirildi ve çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Acun, gelin arabası olarak kendi sürat teknesini tercih ederek hepimizi şaşırttı. Boğazın muhteşem manzarasında teknesiyle nikâh alanına gelen Acun Ilıcalı özel anı daha da unutulmaz kılmayı başarıyor.

Nikâh töreninde, çiftin en yakın arkadaşları ve aileleri de hazır bulundu. Acun ve Ayça Çağla'nın nikâh şahitliklerini ise Esat Yontunç ile Ceren Kocakaplan üstleniyor. Samimi bir atmosferde geçen özel günde çiftin mutluluğu davetlilere de yansıyor. Göz göze geldiklerinde birbirlerine olan sevgileri bir kez daha açığa çıktı ve herkesin içini ısıtan manzara ortaya çıktı.

Ayça Çağla Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında

Hepimiz Acun Ilıcalıyı tanıyoruz tanımasak da ismini illaki duymuşuzdur. Son günlerde ise Ayça Çağla ile yaptığı evliliği gündemden düşmüyor. Peki Acun Ilıcanın yeni eşi Ayça Çağla kimdir?

Kendall Jenner'dan Şaşırtıcı Dönüşüm! Moda İkonunun Yeniden Doğuşu! Kendall Jenner'dan Şaşırtıcı Dönüşüm! Moda İkonunun Yeniden Doğuşu!

Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da dünyaya geldi. Genç yaşına rağmen başarılarıyla dikkat çeken Altunkaya eğitimine Nişantaşı Üniversitesi'nde devam ederek Hemşirelik Bölümü'nden mezun olmuştu. Ayça Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı ile olan ilişkisiyle de gündeme geldi. Aralarındaki yaş farkı oldukça dikkat çekiyor. Altunkaya, Ilıcalı’dan 30 yaş genç. Bu durum birçok insanın merakını uyandırırken çiftin birlikte kurduğu bağın güçlü olduğu da gözlemleniyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR