Temmuz ayında da kredi kampanyaları hız kesmedi ve verilmeye devam ediyor. Banka müşterileri veya henüz müşterisi olmamış kişilere uygun %0 faizli kredi imkanı sunuluyor. Tam olarak 30.000 Liraya varan bir kredi imkanı veriliyor. Bu sayede acil ihtiyaçlarınız için kullanabileceğiniz bir finansman yaratabiliyorsunuz. Birçok banka bu ayda kampanyalarını duyurmuş oldu.

Kredi Notunuz Önemli

Sıfır faizle kredi alabilmek için müşterilerin kredi notunun iyi olması gerekiyor. Bunun için düzenli ödeme geçmişine sahip olmak ve icra borcunun olmaması önem taşıyor. Bununla birlikte kredi çekecek olan kişinin üzerine ev veya araba var ise kredi alması daha da kolay hale geliyor. Ancak düzenli bir şekilde ödeme geçmişine sahip olmak önem kazanıyor.

Faizsiz Kredi Banka

Hatay’da Gerilim: Sivil Polise Yol Vermeyen Gence Ceza ve Hakaret! Hatay’da Gerilim: Sivil Polise Yol Vermeyen Gence Ceza ve Hakaret!

Findeks kredi notunuz her bankanın elindedir. O sebeple size tam olarak ne kadar kredi verileceği de sistemde bulunan rapora göre ortaya çıkıyor. Daha önce bankalarda kara listeye girmiş ve düzensiz ödeyen kimseler kredi almakta zorluk yaşıyor. Bu süreçte sağlam bir geçmişe sahip olmak tüketiciler için kritik nokta.

İşte Kredi Veren Bankalar

Akbank

Temmuz ayında geçerli olmak üzere 20.000 TL’ye varan sıfır faizli kredisini sunuyor. Üstelik 3 taksitle ödeme imkanı da veriyor. Kampanyaya mobil uygulama üzerinden de katılabiliyorsunuz.

Albaraka

Yeni müşterilere özel olarak sunulan bu kredi ise 250 TL ile 15.000 TL arasında veriliyor. 6 ay sıfır faizli kredi verilirken 3 ay erteleme imkanı da sunuluyor. Kredi kampanyasının adı hoş geldin finansmanı olarak geçiyor.

Garanti BBVA

Yeni müşteri olanlara özel olarak 20.000 TL değerinde faizsiz kredi fırsatı veriliyor. 6 ay vadeyle alınabilen bu kredi aylık 3333 TL taksitle ödenebiliyor.

Denizbank

31 Temmuz 2024 tarihine kadar sunulan bu kampanyada 10.000 TL’ye kadar %0 faizli kredi fırsatı veriliyor. 6 ay vadeyle sunulan bu kredi aylık 1666,67 TL taksitle ödenebiliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR