USD34,18
EURO37,08
GBP44,70
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.975,60
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Alaçatı’da Kaybolan Veli Eren’den Bir Yıldır İz Yok!

Alaçatı’da Kaybolan Veli Eren’den Bir Yıldır İz Yok!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Karşıyaka ilçesinden eğlenmek için Çeşme’nin Alaçatı Mahallesi’ne giden 19 yaşındaki Veli Eren Atay’dan, bir yıldır hiçbir iz bulunamıyor. Ailesi, büyük bir endişe ve sabırla oğullarının geri dönmesini beklerken, umutlarını yitirmeden mucize bekliyor.

Kayboluşunun İlk Günü

Alaçatı'da Kaybolan Veli Eren Atay'dan Bir Yıldır Haber Yok

Veli Eren Atay, marangoz babası Mehmet Atay (49) ve internet üzerinden kıyafet satan annesi Ebru Atay’ın iki erkek çocuğundan büyüğüydü ve bir diş polikliniğinde çalışıyordu. 15 Temmuz 2023’te, öğle saatlerinde arkadaşlarıyla buluşmak için Karşıyaka’daki evinden çıktı ve Çeşme’ye gitti. Aynı günün akşamında arkadaşlarıyla birlikte Alaçatı’daki bir eğlence kulübüne geçti. Görgü tanıkları ve kamera kayıtlarına göre, saat 02.30 civarında Veli Eren Atay’ın birlikte eğlendiği iki kız ve iki erkek arkadaş mekandan ayrıldı. Atay ise saat 04.00 sıralarında mekandan çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. En son annesiyle 16 Temmuz saat 01.00’de telefonda görüşen Atay, ailesine Çeşme’de çok eğlendiklerini ve merak etmemelerini söyledi.

Veli Eren’in kaybolduğundan endişelenen Ebru ve Mehmet Atay çifti, hemen polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Veli Eren’i bulmak için çalışmalarını sürdürürken, sanat dünyasından birçok isim de sosyal medya üzerinden destek verdi. Aile, oğullarının fotoğrafı ve cep telefonu numarasının bulunduğu ‘kayıp’ afişleri bastırarak sokak sokak gezdi ve herkesten yardım istedi. Ancak aradan geçen bir yıla rağmen Veli Eren Atay’dan hiçbir haber alınamadı.

Cep Telefonunun Bulunması

Alaçatı'da Kaybolan Veli Eren Atay'dan Bir Yıldır Haber Yok4

Polis, Veli Eren Atay’ın cep telefonuna ulaştı ve sinyalleri takip ederek telefonun Manisa’daki bir ailede olduğunu tespit etti. Aile takibe alındı, ancak olayla bir ilgilerinin olmadığı anlaşıldı. Aile, telefonu Veli Eren’in kaybolduğu gün Çeşme’de plajda bulduklarını ve bir süre evde tuttuktan sonra format attırıp kullanmaya başladıklarını belirtti. Telefon, geçen ay Atay’ın ailesine teslim edildi.

Veli Eren Atay’ın annesi Ebru Atay, “Tam bir sene oldu. Bir sonuç çıkmadı. Çok koşturduk. Sosyal medyada çok fazla takipçi kitlesine ulaştık. İhbarların çoğu asılsız çıktı. Tek amacımız, Eren’in 16 Temmuz’da son görüldüğü iddia edilen koydan bir görüntüye ulaşmaktı. Çok yıprandık, sinirlerimiz aşırı bozuk. 1 yıl uykusuz ve acı içinde geçti. Gelen ihbarlar asılsız olduğu için hiçbir işe yaramadı. Oğlum Veli Eren hakkında somut bilgisi olan lütfen emniyete başvursun” dedi.

Baba Mehmet Atay ise, “Uykumuz kalmadı. Suyun bile tadını alamıyoruz artık. Devamlı Murat Göğebakan’ın söylediği bir şarkı var, ‘Hasretinle yandım gönlüm’ diye. Her gün onu dinliyorum. Sabırla bekliyoruz. Mucize bekliyoruz. İsyan etmek yok” diye konuştu.

Alaçatı'da Kaybolan Veli Eren Atay'dan Bir Yıldır Haber Yok5

Soruşturma Devam Ediyor

Çeşme Emniyet Müdürlüğü, Veli Eren Atay’ı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Aile ve yakınları, bir yıl boyunca umutlarını kaybetmeden beklemeye devam ediyor. Veli Eren Atay’ın bulunması için yapılan tüm çabalara rağmen henüz bir sonuç alınamaması, aileyi derinden etkiliyor. Her gün biraz daha yıpranan aile, oğullarından gelecek bir haberle umutlanmayı bekliyor.

Alaçatı’da Kaybolan Veli Eren’den Bir Yıldır İz Yok!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!