USD34,19
EURO37,89
GBP45,62
BIST9.351,22
GR. ALTIN2.929,23
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ahmet Zenbilci Neden İstifa Etti?

Ahmet Zenbilci Neden İstifa Etti?

Ahmet Zenbilci Neden İstifa Etti
Ahmet Zenbilci Neden İstifa Etti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemlerin en ilgi çekici başlıklarından bir tanesi olan Ahmet Zenbilci neden istifa etti sorusu gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle de siyasi anlamda büyük etki uyandıran bu gelişme ile birlikte Ak Parti tarafında bir hareketlilik meydana geliyor. Ahmet Zenbilci neden bu şekilde bir karar aldı? Partinin bu duruma karşı tepkisi ne oldu? İlerleyen günlerde Zenbilci basına karşı herhangi bir açıklamada bulunacak mı? Gelin birlikte inceleyelim…

Ahmet Zenbilci Neden İstifa Etti?

Ahmet Zenbilci istifa haberleri ile birlikte tüm Türkiye başta olmak üzere pek çok siyasi kurum ve kuruluş da hareketli saatler yaşıyor. Özellikle de Ak Parti camiasında özellikle de uzun süredir hizmet veren bir isim olarak karşımıza çıkan Zenbilci neden istifa etti soruları ise merakları gidermek amacıyla soruluyor.

Daha önce Ak Parti saflarında Adana’da belediye başkanlığı pozisyonlarında oturan Zenbilci istifa etti haberlerinden hemen önce ise Ak Parti milletvekili olarak görev yapıyordu. Bu sene de aktif bir şekilde milletvekilliği görevini sürdüren Zenbilci’nin istifa haberlerinin gerçeği yansıtıp yansıtmamasının yanı sıra bu haberin neden meydana geldiği de merak ediliyor.

Ahmet Zenbilci geçtiğimiz günlerde de sosyal medya adresleri üzerinden uzun süredir çalışmakta olduğu ve emek verdiği partisinden dahil olduğu tatsız konular nedeniyle partinin de adının kirlenmesini istememesinden dolayı ayrıldığını açıklamıştı.

Elbette bu konuyla ilgili araştırmalar hızlı bir şekilde gerçekleştirildi. Ahmet Zenbilci istifası ve partisi ile ilgili olan bağını neden bu denli hızlı bir şekilde attığı ve ilerleyen günlerde tekrar dönüş yapıp yapmayacağını merak ediyoruz. Peki ama partiden ayrılma sebebi neydi?

Adana’nın Kozan ilçesinde dünyaya gelen Ahmet Zenbilci neden istifa etti diye sorulduğunda birkaç spekülatif haber ortaya çıkıyor. Bu haberler arasında ise bir tanesi son derece güçlü bir iddia olarak yer alıyor.

Söylenenlere göre Ahmet Zenbilci’nin oğlunun bir uyuşturucu operasyonunda göz altına alındığı ve bu sebeple de Zenbilci’nin partisine zarar vermemek adına istifa ettiği söyleniyor.

Ahmet Zenbilci Neden İstifa Etti?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!