Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Davulga beldesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Olay, Davulga beldesi Yeni Mezarlık mevkiinde, sabah saatlerinde gerçekleşti.

Adliye Koridorlarında Zılgıt Gerginliği: Taraflar Birbirine Saldırdı Adliye Koridorlarında Zılgıt Gerginliği: Taraflar Birbirine Saldırdı

Edinilen bilgilere göre, M.A. (73) yönetimindeki otomobil, S.A. (37) idaresindeki araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle M.A.'nın kullandığı otomobil savrularak bir tarlaya devrildi. Kaza sonucu, M.A. olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer sürücü S.A. ile araçta bulunan Y.Y. (25) ve S.S. (33) yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların durumu hakkında yapılan ilk açıklamada, Emirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edilen kişilerin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kazanın ardından, M.A.'nın cenazesi yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Savcılık, kazanın nedenleri hakkında detaylı bir soruşturma başlattı. Kaza yerinde incelemeler sürerken, trafik akışı olay nedeniyle bir süreliğine durduruldu. Kazanın ardından, trafik güvenliği ve yol koşulları ile ilgili değerlendirmelerin yapılacağı bildirildi. Olayın detayları ve soruşturmanın gelişmeleri kamuoyuyla paylaşılacak.

Editör: Şahsüver ÇITIR