Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin yerleştirdiği el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'ın şehit olduğunu duyurdu.

Acı Haber Geldi

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden gelen acı haber, PKK'lı teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'ın şehit olduğunu doğruladı. Saldırıda bir asker de yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

MSB'nin yaptığı açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Bakan Güler'den Başsağlığı Mesajı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit Bahadır Rıdvan Talay için paylaştığı başsağlığı mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 12 Temmuz 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

Van'da Feci Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı Van'da Feci Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı

Bu acı haber, ülke genelinde büyük üzüntü yarattı. Şehit İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'ın ailesine ve Türk milletine başsağlığı diler, yaralı askere acil şifalar temenni ederiz. Terörle mücadelede kararlılıkla devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bu zorlu mücadeledeki azmi ve cesareti bir kez daha gözler önüne serildi.

Bu tür hain saldırılar, milletimizin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaktır. Şehitlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, vatan uğruna canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz.

Editör: Şahsüver ÇITIR