A101’de Bulunmaz Fırsat Elektrikli Moped! 1 Ağustos Aktüel Kataloğunda Yok Yok! Dev İndirimler Sizi Bekliyor!

a101de-bulunmaz-firsat-elektrikli-moped-1-agustos-aktuel.jpg

Her hafta merakla beklenen aktüel ürünler bu hafta da raflardaki yerini alıyor. A101 marketlerinde bulabileceğiniz birbirinden farklı ürünler hem uygun fiyata hem de oldukça kaliteli… Yalnızca sınırlı sayıda stoklarla satışa sunulan bu ürünleri elde etmek için ise elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Öyle ki ürünlerin sınırlı sayıda olması nedeniyle pek çok şubede stoklarda kalmama ihtimali olabilir!

Birbirinden Ucuz ve Kaliteli Aktüel Ürünleri Bu Hafta da A101’de!

Onlarca farklı ürünü bir haftada raflardaki yerini alabilecek şekilde getiren A101 bu hafta da ilgi çekici ürünlere ev sahipliği yapıyor. A101 markalı ürünlerin pek çoğunda bu haftaya özel indirim kampanyaları yapılıyor. 2 al 1 öde kampanyalarıyla gıda ürünlerinde ve temizlik malzemelerinde onlarca ürüne yer veriliyor.

Akıllı televizyon özellikli farklı boyutlardaki cihazlar bu hafta A101 raflarında yerini alıyor. Televizyon ihtiyacı olanların yanı sıra koltuk ve halı yıkama ürünü de bu hafta A101’de. Hem halılarınızı hem de koltuklarınızı pratik bir şekilde yıkayabilirsiniz. Buharlı temizleyici ürünü ile odayı havalandırabilir veya ışıklı hoparlör ile kaliteli müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu yaz sıcaklarında ufak da olsa bir serinlik arayanlar için mini el fanı ve daha pek çoğu A101 marketlerinde sizi bekliyor…

Elektrikli Moped ile İstediğiniz Yere Kolaylıkla Ulaşım Sağlayabileceksiniz!

A101 bu haftanın en ilgi çeken ürünü ise Moped oldu. Bu hafta raflarda yerini alacak olan ürün tamamen elektrikle çalışan bir motosiklet. Ürünün iki tekerleği ve plastik bir gövdesi bulunuyor. Azami hız olarak 45 km’a kadar yükselebilen aracın motor gücü ise 1500 W değerinde. Tamamen şarj olabilen ve şarjla sürülebilen motorun kapasitesi ise 60V 20ah olarak belirlenmiş.

Ortalama 7-8 saatlik bir sürede şarj olabilen motor 89 kiloluk bir ağırlığa sahip. Ön far kısmı LED döşeli olan motorda USB ile şarj olabilme özelliği bulunuyor. Motorun hemen ön tarafında ise 180 mm Hidrolik disk fren yer alıyor.

Exit mobile version