A101 Aktüel Ürünlerinde Bu Hafta Yok Yok!

6-cekmeceli-saklama-dolabi-a101-ne-kadar.jpg

A101 haftanın yıldızları adını verdiği aktüel ürün kataloğuyla bu hafta da alışveriş tutkunlarını mutlu etmeye geliyor. Özellikle de geçtiğimiz son iki hafta itibariyle onlarca ürünü çok da uygun fiyatlarla satmayı ve bu alanda rekor kırmayı başaran A101 bu hafta yaz ayına özel ürünlerini de raflarda sergiliyor.

18-23 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin herhangi bir yerinden dahi satın alabileceğiniz aktüel ürünlerine erişebilirsiniz. Sınırlı sayıda ve stoklarla sınırlı olan ürünleri satın almak için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Teknoloji ve ev ihtiyaçlarınızı gidermeye yönelik ürünlerle sizler de artık ihtiyaçlarınızı kolaylıkla giderebilirsiniz.

A101 Ürünlerinde Aktüel Olarak Dikkat Çeken Ürünler Neler?

A101 bu hafta da onlarca insana hitap eden bir sürü aktüel ürünü ile bizleri bekliyor. Raflarda yerini almasını beklediğimiz ürünlerde ise yok yok. Bu ürünlerde bir tanesi sizlerin evini daha da akıllı hale getirecek akıllı televizyon ürünü. Bunun yanında katlanabilir ve pratik bir şekilde taşıyabileceğiniz koltuklar da bulunuyor. Cep telefonlarından tutun da pek çok teknolojik ürüne erişebilirsiniz.

Teknolojik ürünlerin yanı sıra yaz aylarında sizlere çok güzel bir sürpriz daha geliyor. Şişme özelliği ile havuzlar da sizlerle buluşuyor. Diğer taraftan buharlı temizleyici ürünü ile evi temizleyebilir vidalama seti ve darbeli matkap ürünleriyle de ev işlerinizi çok daha rahat bir şekilde halledebilirsiniz.

Şişme Havuz Ürünüyle Yaz Sıcaklarına Meydan Okuyun!

A101 haftanın yıldızları kategorisinde en çok öne çıkan ürünler ise şişme havuzlar gibi duruyor. Pek çok modeli olan bu havuzların aynı zamanda içine alabildiği su hacmi de oldukça geniş. İsterseniz balkonda isterseniz de evin içinde kurarak ve içine su doldurarak rahat bir şekilde kullanmanız sağlanıyor. Üç katmanlı havuzlar 4 kişilik havuz ve çift kişilik havuzlar arasında renginizi seçerek şişirme aparatı ile birlikte havuzunuzu satın alarak serinleyebilirsiniz…

Exit mobile version