USD34,26
EURO36,97
GBP44,50
BIST8.745,13
GR. ALTIN3.030,92
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Ekonomi Haberleri
  3. Migros Aktüel Kataloğu İle Hesaplı Alışverişin Tadını Çıkarın!

Migros Aktüel Kataloğu İle Hesaplı Alışverişin Tadını Çıkarın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Migros, müşterilerini sevindirmek ve avantajlı alışveriş imkanları sunmak için her hafta düzenli olarak yayınladığı aktüel kataloglarına bir yenisini ekledi. 19 Ekim 2023 Perşembe günü itibariyle raflardaki yerini alan 838 sayılı Migros aktüel kataloğu, alışveriş tutkunlarına cazip fırsatlar ve indirimler sunmaya hazır. Market alışverişlerinin vazgeçilmezi haline gelen bu kataloglar, birbirinden farklı ürün kategorilerini içeriyor.

Migros’un her hafta yayınladığı aktüel broşürleri, gıda ve temizlik ürünlerinden, tekstil ürünlerine, elektronikten kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpazede ürünlerle dolu. 19 Ekim 2023 tarihli aktüel katalogunda yer alan ürünler, her keseye hitap eden fiyatlarla dikkat çekiyor. Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan bu broşür, Migros’un müşteri odaklı yaklaşımını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Bu hafta Migros aktüel kataloğunda yer alan bazı ürünler şunlar: Migros ayçiçek yağı 5 lt köşeli pet şişede sadece 149,90 TL, Tat domates salçası 1500gr sadece 99,90 TL, İpek acı/tatlı biber salçası 650gr cam kavanozda yalnızca 64,90 TL, Burcu organik domates salçası 580 gr sadece 47,90 TL. Ayrıca, tadı vegan hazır yemek ürünlerinde %20 indirim, Yayla hazır yemek ürünlerinde %25 indirim, Tat domates rendesi/Püresi/Menemen harcı ve doğranmış domates çeşitlerinde %20 indirim, Pınar ketçap, mayonez ve hardal çeşitlerinde %20 indirim gibi cazip fırsatlar da dikkat çekiyor.

Temizlik ve kişisel bakım ürünlerine de indirimler devam ediyor. Familia plus natural tuvalet kağıdı 40’lı sadece 179 TL, Familia plus natural havlu 16’lı sadece 119,90 TL, Maylo hamarat peçete 200’lü sadece 32,90 TL, Maylo puf mendil 150’li sadece 14,90 TL, Sofia el ve yüz havlusu 100’lü sadece 19,90 TL, Sofia büyük havlu 1=2 rulo sadece 19,90 TL, Orkid günlük koruma tekli uzun 16’lı sadece 59,90 TL. Ayrıca, Activex ıslak havlu ve ıslak cep mendilinde %40 indirim ve Maylo mendil 10’lu sadece 14,50 TL olarak sunuluyor.

Migros aktüel kataloğu, müşterilere uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmanın yanı sıra, alışveriş deneyimlerini daha da keyifli hale getirme hedefiyle her hafta güncelleniyor. Bu sayede alışveriş yapanlar her hafta farklı indirimlerle karşılaşıp ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılayabiliyorlar. Migros’un bu avantajlı teklifleri sayesinde alışveriş keyfi her hafta yeniden yaşanıyor. Unutmayın, indirimli ürünler stoklarla sınırlı olabilir, bu yüzden erken gitmek her zaman daha iyi bir alışveriş deneyimi sağlayabilir. Migros 19 Ekim 2023 tarihli aktüel kataloğu, birbirinden cazip tekliflerle dolu ve müşterilere avantajlı alışveriş imkanları sunuyor. Siz de Migros’un bu fırsatlarını kaçırmamak için Migros marketlerine uğrayabilirsiniz. Yeniliklerden ve indirimlerden haberdar olmak için Migros’un resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamak için Migros sizleri bekliyor.

Migros Aktüel Kataloğu İle Hesaplı Alışverişin Tadını Çıkarın!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!