USD34,23
EURO37,22
GBP44,94
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yalı Çapkını Ferit, Seyran’ı bulabilecek mi? Gerçekten alıntıda neler olmuştu?

Yalı Çapkını Ferit, Seyran’ı bulabilecek mi? Gerçekten alıntıda neler olmuştu?

Yalı Çapkını Ferit, Seyran'ı bulabilecek mi
Yalı Çapkını Ferit, Seyran'ı bulabilecek mi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalı Çapkını dizisinin gerçek bir hikayeden alıntı olduğu tüm izleyiciler tarafından bilinmektedir, bu sebeple dizide önemli gelişmeler olduğunda seyirciler gerçekte de bunların nasıl geliştiğini merak etmekteler. Star TV de yayınlanan Yalı Çapkını dizsinin 79. bölümünde Ferit Korhan her ne kadar Seyran’a aşık olsa da aralarına giren uzaklıklar onları bambaşka hikayelere sürükledi.

Seyran evlendi, Ferit’te aldığı kararların arkasında durması gerekti, lakin başrolümüz olan Seyran nasıl bir belaya düştüğünü yeni anlamaya başladı. Seyran’ın ayrılmak istemesi üzerine ona takıntılı olduğu bilinen ve geçmişte de sevgililerine zarar veren kocası Sinan bu ayrılık haberini kaldıramayarak Seyran’ı kaçırdı.

Arkasında bıraktığı notta hem kendisinin hem de seyranı öldüreceğine dair bir mesajın olması herkesi korkuttuğu gibi bu haberi evlenme aşamasında duyan Ferit’te duruma tepkisiz kalamayarak unutamadığı aşkını kurtarmak için yola düştü. Dizinin bu heyecanlı bölümünün sona ermesi üzerine gözler 80. bölüm fragmanına çevrilirken seyircilerin kafasına her gelişmede gelen gerçek bir hikayeden alıntı hayatta bu yaşananlar nasıl bir gelişmeye varmıştı? soruları oluyor. 

Gerçek Hayattan Uyarlama Dizi; Yalı Çapkınında Seyran ikinci Eşi Tarafından Kaçırılınca Neler Yaşandı!?

Yalı Çapkını Ferit, Seyran
Yalı Çapkını Ferit, Seyran

Dizi ne kadar gerçek hayattan uyarlama olsa da, televizyonlarda yayınlanan uzun soluklu bir dizi olmasından kaynaklı çok fazla eklemeler yapıldığı bilinmektedir. Tıpkı bir kitap yazarı işletmesi gibi hikaye anlatılır ve yazar onu romana uygun hale getirmek için olmayan detaylarla detaylandırır, olması gereken olaylarla süsler. Türk Televizyon dizilerimiz de gerçek bir hikayeden alıntı olunca Türk halkının dizilerden beklentileri, izlenebilecek içerikler ve televizyon da 2 saat süreyi doldurabilecek senaryolar gerekmektedir.

Bu sebeple dizi senaristleri, yönetmenler ve hatta oyuncuların da doğaçlamaları ile aslında hikaye temelinde gerçek olsa da anlatış biçimiyle bir birinden oldukça uzak gözükür. Yalı Çapkını dizisinin hikayesi de Türkiye’deki köklü bir aileden geliyor. Her ne kadar ailenin ve fertlerinin kim olduğu açıklanmasa da bu haberi de daha önce sizler için yapmıştık. 

Bilinen o ki; gerçekte seyran ikinci bir evlilik yapmıyor ve başından kaçırılma olayı da geçmiyor. Lakin bu bilinenler iddialar ve iddialara konu olan ailenin hikayesi ile uyuştuğundan söylenmektedir. Her ne kadar Ferit ve Seyran ayrılıp başka hayatlara geçiş yapsa da onları tekrar bir araya getiren şeyin Seyran’ın kaçırılması durumları olmaması ve böyle bir durumun yaşanmaması aslında dizinin bu bölümünde neler olacağı bilgilerinin de bilinmezlikler de olduğunu göstermektedir. 

Yalı Çapkını Ferit, Seyran’ı bulabilecek mi? Gerçekten alıntıda neler olmuştu?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!