USD34,17
EURO37,14
GBP44,47
BIST8.956,03
GR. ALTIN2.939,14
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Rojin Kabaiş Neden Öldü? Ölüm Sebebi Nedir

Rojin Kabaiş Neden Öldü? Ölüm Sebebi Nedir

featured
Rojin Kabaiş
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde Okul Öncesi Öğretmenliği okuyan ve 27 Eylül’den bu yana kayıp olan Rojin Kabaişin cesedine ulaşıldı. Rojin Kabaiş Neden Öldü? Detaylar haberimizde.

Rojin Kabaiş ölü bulundu! Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde Okul Öncesi Öğretmenliği okuyan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’in cesedi, arama kurtarma ekipleri tarafından bulundu. Rojin Kabaiş neden öldü? Ölüm sebebi nedir? Genç üniversite öğrencisinin ölümü, kamuoyunda ve tüm Türkiye’de büyük merak ve üzüntü yarattı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ölüm sebebiyle ilgili insanlar neden öldüğü yönünde bilgi sahibi olmak istiyorlar. Rojin Kabaiş’in ölümüne dair detaylar ve gelişmeler, herkesin cevap aradığı sorular arasında.

Rojin Kabaiş’in Cesedi Nerede Bulundu?

Rojin Kabaiş Bulundumu
Rojin Kabaiş Bulundumu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde Okul Öncesi Öğretmenliği okuyan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’in kayboluşu, Türkiye genelinde büyük bir merak ve endişeye yol açmıştı. 27 Eylül 2024 tarihinde KYK yurdundan ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Kabaiş için ailesi ve arkadaşları endişe içinde arama çalışmalarına katıldı. Rojin Kabaiş’in kaybolmasının üzerinden 13 gün geçtikten sonra Van Gölü kıyısında başörtüsü bulundu ve arama çalışmaları hız kazandı. Sonunda, 13 Ekim 2024 tarihinde Van’ın Tuşba ilçesine bağlı Mollakasım Mahallesi sahilinde genç kızın cansız bedenine ulaşıldı.

Arama Çalışmaları ve Cesedin Bulunması

Rojin Kabaiş’in kaybolmasının ardından, Van İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD, İtfaiye, Kızılay ve gönüllü arama kurtarma ekipleri seferber oldu. 13 gün süren yoğun arama çalışmaları sırasında Kabaiş’in kişisel eşyalarına rastlanması üzerine, ekipler Van Gölü kıyısına odaklandı. Nihayetinde, Tuşba ilçesindeki Mollakasım Köyü sahilinde bir ceset ihbarı alındı ve olay yerine sevk edilen ekipler, cesedin Rojin Kabaiş’e ait olduğunu tespit etti.

İçişleri Bakanı’nın Açıklaması

Rojin Kabaiş’in ölümü, tüm Türkiye’de büyük üzüntüyle karşılandı. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Mollakasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, acılı ailenin ve Rojin’in arkadaşlarının derin bir yasa boğulduğu bu süreçte yapılan resmi bilgilendirme oldu.

Ölüm Sebebi Üzerine Merak Edilenler

Rojin Kabaiş’in ölüm sebebi henüz kesin olarak açıklanmadı. Ölümün ardındaki detayları ve nedenleri belirlemek için adli tıp incelemeleri başlatıldı. Genç üniversite öğrencisinin hayatını kaybetmesine neyin sebep olduğu konusunda soru işaretleri sürüyor. Kamuoyunda, Kabaiş’in başına ne geldiği ve ölümüne neyin yol açtığıyla ilgili resmi açıklamalar büyük bir merakla bekleniyor. Soruşturma, olayın tüm boyutlarıyla aydınlatılması amacıyla titizlikle sürdürülüyor.

Rojin Kabaiş’in trajik ölümü, özellikle üniversite camiasında derin bir etki bıraktı. Öğrenci arkadaşları, öğretmenleri ve ailesi büyük bir şok yaşarken, yetkililerin olayın arka planını çözmek için çalışmaları devam ediyor. Türkiye, genç bir hayatın böylesine erken son bulmasından dolayı büyük bir üzüntü içinde.

Rojin Kabaiş’in ölüm sebebine ilişkin detaylar henüz tam olarak netleşmemiş durumda. Soruşturma ve adli incelemeler devam ederken, toplum bu acı kaybın arka planını öğrenmeyi bekliyor.

Rojin Kabaiş Neden Öldü? Ölüm Sebebi Nedir
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!