USD34,15
EURO37,12
GBP44,41
BIST8.956,03
GR. ALTIN2.936,55
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bedava Altılı Ganyan Tahminleri 16 Ekim 2024

Bedava Altılı Ganyan Tahminleri 16 Ekim 2024

Altılı Ganyan Tahminleri-2
Altılı Ganyan Tahminleri-2
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bedava Altılı Ganyan Tahminleri 16 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan altılı ganyan yarışları hem İstanbul hem de Elazığ’da büyük heyecanla bekleniyor. Günün yarışlarına yönelik tahminlerde yapılmaya başladı.

Bedava Altılı Ganyan Tahminleri 16 Ekim 2024 yarışları başlamadan önce pek çok at yarışı tutkunu, altılı ganyan kuponlarını oluşturmak için bedava tahminlere yöneliyor. Tahminler, yarış severlerin kazanma şanslarını artırmanın yolu olarak görülmektedir. Bu yüzden internet üzerinden yapılan ücretsiz tahminler büyük ilgi görüyor. Özellikle atların form durumu, jokeylerin performansı ve pist koşulları gibi faktörler göz önünde bulundurulur. Buna göre yapılan tahminler, birçok kişinin kuponlarını hazırlarken tercih ettiği kaynaklardan biri haline gelmektedir. Detaylar yazımızda.

Kazandıran Tahminler: 16 Ekim 2024

Bedava altılı ganyan tahminleri, yarış meraklılarının hem maliyetsiz hem de hızlı şekilde kazanç sağlama hedeflerine ulaşmalarını sağlıyor. Bu tahminlere güvenen kişiler, genellikle daha az risk alarak daha fazla kazanma ihtimalini yükseltmeye çalışıyorlar.

16 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan altılı ganyan yarışları hem İstanbul hem de Elazığ’da büyük heyecanla bekleniyor. İstanbul’daki yarışlar saat 14:00’te başlayacak ve gün boyunca 9 farklı koşuyla devam edecek. Yarış severler, bedava ganyan tahminleri için Kinesis, Bahrain, Tilo Girl, Mandar Abbas, Balkı Tay ve Jawinger gibi önemli atların performansını yakından takip edecekler.

Her koşunun sonucu, ganyan tutkunlarının heyecanını doruk noktasına çıkaracak niteliktedir. Elazığ’da ise saat 17:45’te başlayacak 8 koşulu yarışlar, geceye kadar sürecek program sunuyor. İlk 5 koşuda bedava altılı ganyan tahminleri konusunda AkyolCeylan, Gümrah, Bafra Beyi, King Tatar ve Jouska gibi güçlü isimlerin performanslarına odaklanacaklar.

Bu atlar, Elazığ’daki yarış severlerin ve bahisçilerin dikkatini çekiyor ve yarışların nasıl seyir izleyeceği merakla bekleniyor. Her iki şehirde de düzenlenecek olan bu yarışlar, at yarışı tutkunlarının heyecan dolu gün geçirmelerini sağlayacak

Altılı ganyan tutkunları için ise günün en önemli olayı, tahminlerin tutup tutmayacağı ve kazanç sağlanıp sağlanamayacağı olacak. Her iki şehirde de yarışların sonucu, at yarışı severlerin bir sonraki gün için beklentilerini de şekillendirecek önemli faktör olarak karşımıza çıkıyor.

Bedava Altılı Ganyan Tahminleri 16 Ekim 2024
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!