USD34,18
EURO37,19
GBP44,46
BIST9.022,25
GR. ALTIN2.948,06
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mr Olympia 2024 Ne Zaman? Nereden İzlenir?

Mr Olympia 2024 Ne Zaman? Nereden İzlenir?

Mr Olympia 2024
Mr Olympia 2024
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mr Olympia 2024 Ne Zaman? Nereden İzlenir? Vücut geliştirme dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olarak bu yıl da büyük bir heyecanla bekleniyor. Detayları aktardık.

Mr Olympia 2024 Ne Zaman? Nereden İzlenir? Her yıl olduğu gibi, bu yıl da dünyanın dört bir yanından gelen en iyi profesyonel sporcular, unutulmaz bir mücadele için bir araya gelecek. Arnold Schwarzenegger’in 1970-1975 yılları arasında üst üste kazandığı zaferlerin ardından popülaritesi giderek artan yarışma, şimdi 60. kez düzenlenecek. Sporcular, sıkı çalışmalarını, fiziklerini ve güçlerini sergileyerek Mr Olympia unvanını kazanmak için mücadele edecekler. Detaylar yazımızda.

Mr Olympia 2024 Ne Zaman? Nereden İzlenir?

Mr Olympia 2024 Ne Zaman
Mr Olympia 2024 Ne Zaman

İzleyiciler, Mr. Olympia 2024’ün ne zaman başlayacağını ve nereden izleyebileceklerini merakla araştırıyor. Ayrıca prestijli vücut geliştirme yarışmasının yaklaşmasıyla birlikte, katılımcılar ve hayranlar detayları öğrenmek için aktif olarak bilgi edinmeye çalışıyor. Yarışmanın tarihi ve yayın platformları hakkında bilgi arayışı, bu etkinliğin ne kadar ilgi çektiğini gösteriyor.

Mr Olympia 2024 ne zaman başlayacak? Yarışma, 10-13 Ekim tarihleri arasında Las Vegas’taki Resorts World’da gerçekleşecek. Biletlerin tükendiği bildiriliyor, bu da etkinliğin ne kadar ilgi çektiğini gösteriyor. Geçen yılın şampiyonu Derek Lunsford, 2015 yılından beri geçerli olan 400.000 dolarlık ödülünü korumak için sahneye çıkacak.

Ayrıca Hadi Choopan gibi rakipleri de sahne alacak. Ayrıca, Chris Bumstead’ın geri dönüşü de merakla bekleniyor. Bu durum, yarışmanın heyecanını daha da artırıyor. Peki Mr Olympia 2024 nereden izlenir? Etkinlik, perşembe günü, yani 10 Ekim’de ön etkinliklerle başlanmıştı.

Ancak, asıl finaller 11 Ekim Cuma günü saat 21:00’de başladı. İzleyiciler, unutulmaz mücadeleyi OlympiaTV üzerinden takip edebiliyor. Ancak Türkiye’den ise Abonelik ücretiyle erişim sağlayan birçok paket seçeneği bulunuyor. Böylece yarışmanın heyecanını canlı şekilde izleme imkânı sunuluyor.

Ayrıca, Olympia TV’nin YouTube kanalına abone olarak, yarışma ile ilgili röportajları ve etkinlikleri takip etmek de mümkün oluyor. Böylece Mr Olympia 2024 yarışmanın arka planına dair daha fazla bilgi edinebilir ve sporcuların hazırlık süreçlerini gözlemleyebiliyorsunuz.

Mr Olympia 2024 Ne Zaman? Nereden İzlenir?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!