USD34,29
EURO37,51
GBP44,80
BIST9.020,21
GR. ALTIN2.917,70
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Şifresiz Selçuk Sports Türkiye – Karadağ CANLI İZLE! Taraftarium24, TV8,5 ve Exxen Spor Canlı İzle

Şifresiz Selçuk Sports Türkiye – Karadağ CANLI İZLE! Taraftarium24, TV8,5 ve Exxen Spor Canlı İzle

Türkiye - Karadağ maçı canlı izle
Türkiye - Karadağ maçı canlı izle
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye – Karadağ Canlı Maç İzle… A Milli Futbol Takımı’mız, Uluslar B Ligi 3. maçında Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadele, liderlik pozisyonunu koruma açısından büyük önem taşıyor. Kırmızı-beyazlılar, averaj farkıyla zirvede yer alırken, Samsun’da oynanacak bu maçta sahaya mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak. Mücadelede İtalyan hakem Daniele Chiffi’nin görev alacağı açıklandı. Maç saati, canlı yayın kanalı ve muhtemel 11’ler ise futbolseverlerin en çok merak ettiği konular arasında. Peki, Türkiye – Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Futbolseverler, Türkiye’nin bu önemli maçında, Taraftarium24, Justin TV ve Selçuk Sports gibi platformlar üzerinden canlı olarak izleme fırsatı bulacak. Bu karşılaşma, sporseverlere heyecan dolu anlar yaşatma vaadiyle geliyor. 11 Ekim Cuma günü, saat 21.45’te başlayacak olan bu mücadele, TV8 ve Exxen platformunda canlı yayınlanacak, futbol tutkunlarını ekran başına davet ediyor.

Şifresiz Selçuk Sports Türkiye – Karadağ CANLI İZLE!

Türkiye - Karadağ maçı canlı
Türkiye – Karadağ maçı canlı

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi’nde üçüncü karşılaşmasına çıkarken, rakibi Karadağ olacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak mücadelede, milliler liderlik pozisyonunu korumak için sahaya çıkacak. İtalyan hakem Daniele Chiffi’nin yöneteceği karşılaşma, Türkiye açısından büyük önem taşıyor. Maçın saat ve kanal bilgileri, futbolseverler tarafından büyük merakla beklenirken, takımların sahaya hangi kadroyla çıkacakları da şimdiden konuşulmaya başlandı.

Türkiye’nin Muhtemel 11’i

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki milli takımımızın sahaya şu isimlerle çıkması bekleniyor: Uğurcan, Mert, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, Yunus, Arda, Kerem, Barış. Özellikle genç oyuncuların gösterdiği performans, son maçlarda milli takıma büyük katkı sağladı. Özellikle Arda Güler ve Orkun Kökçü’nün orta sahadaki etkinliği, takımı hücumda daha güçlü kılıyor.

Türkiye - Karadağ maçı
Türkiye – Karadağ maçı

Karadağ’ın Muhtemel 11’i

Karadağ cephesinde ise Mijatovic, Marusic, Rubezic, Sipcic, Vukcevic, Brnovic, Jovovic, Camaj, Jovetic, Krstovic, Mugosa gibi isimlerin sahada yer alması bekleniyor. Özellikle tecrübeli forvet Stevan Jovetic, Karadağ’ın en büyük gol umudu olacak.

Gruptaki Son Durum

Milli takım, grubun ilk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalmış, İzmir’de oynanan ikinci karşılaşmada ise İzlanda’yı 3-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturmuştu. Toplamda 4 puanla zirvede yer alan ay-yıldızlılar, bu avantajını sürdürmek için Karadağ karşısında galibiyet arayacak. Karadağ ise grubun en zayıf halkası konumunda. İzlanda’ya 2-0, Galler’e de 2-1 yenilen Karadağ, şu an son sırada yer alıyor ve henüz puanla tanışamadı.

İki Takımın Tarihi Karşılaşmaları

Türkiye ile Karadağ arasında bugüne kadar dört kez karşılaşma yaşandı. Bu maçlardan ikisi resmi, ikisi ise özel nitelikteydi. Türkiye, bu müsabakalardan iki kez galibiyetle ayrılırken, diğer iki maç beraberlikle sonuçlandı. Ay-yıldızlılar, Karadağ’a karşı 7 gol atarken, 5 gol yedi. İki takım en son 16 Kasım 2021’de, 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde karşı karşıya gelmiş ve Türkiye bu mücadeleyi 2-1 kazanmıştı.

Millilerin Tarihindeki 634. Maç

Türkiye, bu karşılaşmayla birlikte tarihindeki 634. maçına çıkacak. Bugüne kadar 348’i resmi, 285’i özel olmak üzere toplam 632 maçta 246 galibiyet elde eden A Milli Takım, 238 mağlubiyet ve 149 beraberlik aldı. Milliler, bu süreçte rakip filelere 864 gol atarken, kalesinde 906 gol gördü.

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, bugüne kadar 15 maça çıktı. İtalyan teknik adamın başında olduğu bu maçlarda Türkiye, 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Montella’nın oyuncu tercihleri, özellikle genç yeteneklere şans tanımasıyla dikkat çekiyor.

Samsun’da Üçüncü Maç

Milli takım, Samsun’da bugüne kadar iki kez sahaya çıktı ve her iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. İlk olarak 1 Mayıs 1996’da Ukrayna’yı 3-2 yenen milliler, 19 Haziran 2023’te ise Galler’i 2-0 mağlup etmişti. Samsun’da oynanacak bu üçüncü maç, hem milli takımın Samsun’daki başarılı serisini sürdürmesi hem de grup liderliği açısından önemli bir sınav olacak.

Kadroda Sakatlıklar ve Değişiklikler

Milli takımın aday kadrosunda bazı sakatlıklar dikkat çekiyor. Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamadı. Almanya’da Stuttgart forması giyen Atakan Karazor, ilk kez milli takım aday kadrosuna çağrılırken, Ahmed Kutucu ise uzun bir aradan sonra yeniden kadroda yer aldı. Ayrıca, Galler maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz’ın cezası sona erdi ve Karadağ karşılaşmasında oynayabilecek.

Milli takımın kalecisi Mert Günok ve orta saha oyuncusu İsmail Yüksek de sakatlıklar nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Mert’in yerine Eyüpspor’dan Berke Özer kadroya dahil edildi.

Karadağ Maçını İtalyan Hakem Yönetecek

Türkiye-Karadağ karşılaşmasını İtalyan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Yardımcılıklarını yine İtalya’dan Alessio Berti ve Luigi Rossi yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Matteo Marchetti olacak. İtalyan hakem triosu, bu önemli maçta adil bir yönetim sergilemek için sahada olacak.

Bu kritik karşılaşma, millilerimizin liderlik yarışındaki yerini belirleyecek. Ay-yıldızlılar, Karadağ karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak liderlik pozisyonunu güçlendirmek istiyor. Samsun’da heyecan dolu bir gece futbolseverleri bekliyor.

Şifresiz Selçuk Sports Türkiye – Karadağ CANLI İZLE! Taraftarium24, TV8,5 ve Exxen Spor Canlı İzle
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!