USD34,26
EURO37,59
GBP44,85
BIST8.957,26
GR. ALTIN2.882,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Swirfu İnstagram Hesabı Nedir? Linki!

Swirfu İnstagram Hesabı Nedir? Linki!

Swirfu İnstagram Hesabı Nedir
Swirfu İnstagram Hesabı Nedir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Swirfu İnstagram Hesabı Nedir? Linki! merak edilen konulardan biridir. Swirf, Türk rap müziğinde son yılların en dikkat çekici isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Gerçek adı Berkin Kara olan sanatçı son günlerde farklı olaylarla anılmaya başladı. Detayları aktardık.

Swirfu İnstagram Hesabı Nedir? Linki! özellikle son yaşananlar sonrasında araştırılmaya başladı. Swirfu lakaplı rapçi 4 Şubat 2002 tarihinde dünyaya geldi. Genç yaşına rağmen müzik kariyerine 2019 yılında adım atarak kısa sürede kendine özgü tarzı ve dinamik müziği ile büyük hayran kitlesi kazandı. Peki hangi olaylarla anılmaya başladı? Detaylar yazımızda.

Swirfu İnstagram Hesabı Nedir? Linki!

Berkin, sosyal medya platformlarında oldukça aktif profil çiziyor. Özellikle Instagram gibi mecralarda paylaştığı içerikler, müzikleri ve gündelik yaşamına dair anekdotlarla gençler arasında büyük popülarite kazanmış durumda. Ancak özellikle son 1 haftadır farklı olaylarla anılmaya başladı. Yaşananlar sonrsaında birçok kişi Swirfu İnstagram hesabı nedir? Linki nerede? gibi soruların yanıtı araştırıyor.

Son günlerde Türk rap sahnesinin yükselen yıldızlarından Swirf, adı Deha Tuzcu olayıyla anılmaya başlandı. Deha Tuzcu’nun, özellikle 13-14 yaşındaki kızlara yönelik yaptığı iddia edilen şantaj eylemleri, sosyal medya ve haber sitelerinde geniş yankı uyandırdı. Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte, Swirfu instagram adı da sıkça anılmaya başladı.

Bazı kaynaklar, Berkin Kara’nın olayla ilgili olarak Berkcn Güven ile geçtiğini öne sürdü. Ancak, iddiaların doğruluğu ve bağlamı konusunda net bilgi şu anlık bulunmuyor. Swirfu, müzik kariyerinin yanı sıra bu tür tartışmalı konularda anılmak, imajını zedeleyecek gibi görünüyor.

Peki Swirfu İnstagram hesabı nedir? Ne tür paylaşımlar yapılıyor? Soruları da yaşananlardan sonra oldukça merak edilmeye başladı. İddiaların yayılmasıyla birlikte hem sanatçının hem de olayın diğer taraflarının tepkileri merak konusu oldu.

Berkin, müzik yolculuğuna başladığı günden itibaren, kendine has bir ses tonu ve ritmik yapılarla dolu parçalar üreterek dinleyicilerini etkilemeyi başardı. Her ne kadar Swirf, müzik kariyerinde yükseliyormuş gibi görünse de yaşananların doğruluğu büyük bir itibar kaybı yaşatacak gibi görünüyor.

Swirfu İnstagram Hesabı Nedir? Linki!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!