USD34,28
EURO37,65
GBP44,95
BIST9.125,24
GR. ALTIN2.922,54
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Katil Semih Çelik’in Annesi Konuştu: “Oğlum İyi Değildi, İkbal’in Ailesini Uyarmıştım”

Katil Semih Çelik’in Annesi Konuştu: “Oğlum İyi Değildi, İkbal’in Ailesini Uyarmıştım”

Semih Çelik
Semih Çelik
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Semih Çelik’in Eyüpsultan ve Fatih’te işlediği cinayetlerin ardından annesi konuştu. Çelik’in annesi, oğlunun pandemi sonrası psikolojik sorunlar yaşadığını ve uyarılarda bulunduğunu açıkladı.

Türkiye’yi dehşete düşüren olayda, Eyüpsultan’da Ayşenur Halil’i ve Fatih’te İkbal Uzuner’i öldüren Semih Çelik, Edirnekapı surlarından atlayarak intihar etti. Olayın ardından katilin ailesiyle ilgili açıklamalar gündeme gelirken, Semih Çelik’in annesi de konuştu ve oğlunun yaşadığı sorunları gözler önüne serdi.

Semih Çelik’in annesi, oğlunun pandemi sürecinde psikolojik sorunlar yaşamaya başladığını belirterek, “Oğlumun durumunu fark ettiğimde İkbal’in ailesine uyarıda bulundum. Kızlarını uzak tutmaları gerektiğini söyledim ama maalesef böyle bir trajedi yaşandı” dedi.

“Pandemi Sonrası Oğlumu Kaybettim”

İkbal Uzuner Görüntüleri Telegram
İkbal Uzuner Görüntüleri Telegram

Oğlunun psikolojik sorunları olduğunu ifade eden anne, onu defalarca hastaneye götürdüğünü, doktor doktor gezdirdiğini anlattı. “Ergenlik psikolojisi dediler, ancak durum çok daha ciddiydi” diyerek hastane kayıtlarında her şeyin mevcut olduğunu vurguladı. “Oğlumda bir değişim olduğunu fark ettiğimde, İkbal’in ailesine ulaşarak kızlarını uzaklaştırmalarını, izlerini kaybettirmelerini söyledim” diye konuşan anne, olayların önlenmesi için çok çaba sarf ettiğini dile getirdi.

“Olay Günü Görüntülü Aradı, Hiçbir Şey Fark Etmedim”

Olay günü yaşananları anlatan anne, oğlunun kendisini görüntülü aradığını ve Ayşenur’un yanında olduğunu belirtti. “Oğlumla normal bir şekilde sohbet ettik, bir gariplik sezmedim. Ancak pandemiden sonra yaşadığı uyuşturucu bağımlılığı her şeyi daha da kötüleştirdi” dedi.

Semih Çelik’in sık sık İkbal ile Edirnekapı surlarında buluştuğunu ifade eden anne, ilişkilerini kesemediklerini ve bu durumun çok karmaşık bir hal aldığını belirtti. “Oğlumun psikolojik durumu kötüydü, İkbal de onu bırakamıyordu. Bu olayların böyle sonuçlanmasını asla istemezdim” diyerek büyük bir üzüntü içinde olduğunu ifade etti.

“Gencecik Kızlar Hayatını Kaybetti, Keşke Kızlara Zarar Vermeseydi”

Çelik’in annesi, yaşanan cinayetlerin ardından bir anne olarak büyük bir acı yaşadığını ve olayların bu noktaya gelmemesi için elinden geleni yaptığını söyledi. “Keşke oğlum kendine zarar verseydi ama o gencecik kızlara dokunmasaydı” diyen anne, toplumun dikkatini psikolojik sorunlara çekti.

Eski İş Arkadaşı Konuştu: “Semih İçine Kapanık Değildi”

Asayiş’e konuşan Semih Çelik’in eski iş arkadaşı, onun sosyal ve marjinal bir kişilik olduğunu, ancak psikopat bir ruh hali sergilemediğini belirtti. “İyi bir işçiydi, saygılıydı, ama sonradan psikolojik tedavi gördüğünü öğrendik” dedi. Çelik’in pandemi sürecinde yaşadığı değişim ve psikolojik sorunlar, çevresindeki herkesin dikkatini çekmişti.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Semih Çelik’in ailesinin ve çevresinin açıklamaları, yaşanan trajedinin ardındaki karmaşık ve acı dolu süreci gözler önüne seriyor.

Katil Semih Çelik’in Annesi Konuştu: “Oğlum İyi Değildi, İkbal’in Ailesini Uyarmıştım”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!