USD34,25
EURO37,67
GBP44,91
BIST9.031,64
GR. ALTIN2.911,75
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Marmaray Neden Çalışmıyor Bugün Var mı? 8 Ekim

Marmaray Neden Çalışmıyor Bugün Var mı? 8 Ekim

Marmaray neden çalışmıyor
Marmaray neden çalışmıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmaray Neden Çalışmıyor Bugün Var mı? 8 Ekim tarihinde Marmaray’ın çalışıp çalışmayacağı merak ediliyor. Marmaray’da yaşanan son aksaklık, sabah saatlerinde teknik bir arızadan kaynaklandı ve birçok yolcu bu durumdan etkilendi. Detayları aktardık.

Marmaray Neden Çalışmıyor Bugün Var mı? 8 Ekim de olup olmayacağı merak ediliyor. Marmaray seferini kullanan birçok yolcu, bu sabah yaşanan teknik bir arıza nedeniyle ciddi sıkıntılarla karşılaştı. Özellikle işe gitmek için sabah erken saatlerde yola çıkanlar, trenlerin durması ve seferlerin aksaması nedeniyle gidecekleri yerlere geç kaldı. İstasyonlardaki yoğun kalabalık ve uzun bekleyişler, yolcuların tepkisine neden oldu.

Marmaray Neden Çalışmıyor Bugün Var mı? 8 Ekim

Özellikle işe gitmek için Marmaray’ı kullanan vatandaşlar, istasyonlardaki yoğunluk nedeniyle zor anlar yaşadı. Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı üzerinde meydana gelen arıza, enerji sistemlerinde oluşan sorundan kaynaklandı. Akabinde seferlerin durmasına neden oldu. Peki Marmaray neden çalışmıyor? 8 Ekim’de çalışmaya devam edecek mi?

Marmaray’ın resmi X hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye istasyonunda 09.25’te meydana gelen sorundan dolayı seferlerin durduğu duyuruldu. Yapılan açıklama sonrası vatandaşlar biraz daha bilgilendirilse de özellikle sabah saatlerinde yaşanan arızalar işe yetişmeye çalışan insanlar için büyük sorun yaratıyor. Peki 8 Ekim’de çalışacak mı? Neden çalışmıyor?

Marmaray ne zaman tam kapasiteyle yeniden çalışacağı şu an için net değil. Yetkililer, arızanın en kısa sürede giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtiyor. Ancak, bu tür aksaklıklar özellikle İstanbul gibi büyük şehirde, toplu taşımaya olan güveni sarsıyor. Ayrıca alternatif ulaşım yollarının yetersiz kaldığı durumlarda büyük sıkıntılar doğuruyor.

Vatandaşlar arızanın bir an önce çözülmesini beklerken, Marmaray yönetiminden daha sık bilgilendirme yapılması gerektiğini düşünenlerin sayısı da az değil. Marmaray seferlerinin ne zaman tam olarak normale döneceği ise ilerleyen saatlerde belli olacak.

Ortaya çıkan sorunun enerji sistemlerinde meydana gelen arızadan kaynaklandığı belirtilirken, Marmaray yetkilileri arızanın çözümü için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. sabah saatlerinde yaşanan aksaklık, iş ve okula gitmek zorunda olan binlerce kişiyi zor durumda bıraktı. Vatandaşlar, seferlerin normale dönüp dönmediğini merakla beklerken aşamalı olarak devam edeceği açıklandı.

Marmaray Neden Çalışmıyor Bugün Var mı? 8 Ekim
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!