USD34,24
EURO37,63
GBP45,08
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybeden Fatma Özdemir Toprağa Verildi

Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybeden Fatma Özdemir Toprağa Verildi

Fatma Özdemir’in Son Yolculuğu
Fatma Özdemir’in Son Yolculuğu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleşen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Fatma Özdemir, bugün düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Olay, geçtiğimiz günlerde bir mağaza çalışanı olan Eren Uzuner’in, platonik aşk beslediği Fatma Özdemir ve arkadaşlarıyla birlikte oturduğu sırada tabancayla ateş açmasıyla yaşandı. Saldırıda, Barkın Perçin olay yerinde hayatını kaybederken, Fatma Özdemir dahil dört kişi yaralanmıştı.

Olayın Detayları

Eren Uzuner, çalıştığı mağazanın yakınındaki bir çay ocağında Fatma Özdemir ve arkadaşı Barkın Perçin’i görmesi üzerine yanlarına giderek tabancasını ateşledi. Açılan ateş sonucu Perçin olay yerinde yaşamını yitirirken, Fatma Özdemir ve mağaza çalışanları N.Ç.K. ile S.D. yaralandı. Saldırgan daha sonra iş yerine dönerek iki iş arkadaşını daha vurdu. Olayın ardından Uzuner, mağazaya ait sevkiyat aracına binip kaçtı.

Polis ekipleri saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı ve kısa süre içinde Eren Uzuner’i çevre yolunda yakalayarak gözaltına aldı. Olay sırasında silahın kazara ateş alması sonucu bir polis memuru hafif şekilde yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, N.Ç.K. ve S.D. tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Fatma Özdemir’in Son Yolculuğu

Saldırıda ağır yaralanan Fatma Özdemir, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmış ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Genç kızın cenazesi, bugün Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Köseilyas Mahallesi’nde toprağa verildi. Özdemir’in cenaze töreninde ailesi ve sevenleri gözyaşlarına hakim olamazken, acılı aileyi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer yalnız bırakmadı.

Fatma Özdemir’in babası Kemal Özdemir, cezaevinde bulunmasına rağmen özel izinle cenaze törenine katıldı. Köseilyas Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından, Özdemir’in cenazesi aile mezarlığında defnedildi.

Silahlı saldırının ardından gözaltına alınan Eren Uzuner, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saldırı sonrasında yaralanan diğer mağdur ve polis memurlarının tedavileri ise tamamlandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Tekirdağ’da yaşanan bu üzücü olay, bölge halkında derin bir etki bırakırken, Özdemir ve Perçin’in vefatı kentte büyük bir üzüntü yarattı. Olayın ardından başlatılan soruşturma ve yargı sürecinin nasıl ilerleyeceği merakla takip ediliyor.

Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybeden Fatma Özdemir Toprağa Verildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!