USD34,24
EURO37,63
GBP45,08
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. PUBG Mobile İnfinix GT 20 Pro Kaç FPS Verir?

PUBG Mobile İnfinix GT 20 Pro Kaç FPS Verir?

PUBG Mobile İnfinix GT 20 Pro Kaç FPS Verir
PUBG Mobile İnfinix GT 20 Pro Kaç FPS Verir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PUBG Mobile İnfinix GT 20 Pro Kaç FPS Verir? Infinix’in fiyat performans odaklı akıllı telefonlarından biri olan Infinix GT 20 Pro, özellikle mobil oyuncular arasında dikkat çeken bir modelin detaylarını aktardık.

PUBG Mobile İnfinix GT 20 Pro Kaç FPS Verir? PUBG oyuncuları için yüksek FPS, oyun deneyimini büyük ölçüde etkileyen kritik bir faktördür. Yüksek FPS, daha akıcı bir görüntü sağlıyor. Bu da oyuncuların düşmanlarını daha hızlı görebilmesine, nişan alabilmesine ve tepki verebilmesine olanak tanıyor. Özellikle rekabetçi ortamlarda, birkaç milisaniyelik gecikmeler bile belirleyici oluyor.

PUBG Mobile İnfinix GT 20 Pro Kaç FPS Verir?

Oyuncuların yüksek FPS alabileceği telefonları araştırması, sadece donanım özellikleriyle sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda ekran yenileme hızı, işlemci gücü ve grafik işleme yetenekleri de bu süreçte önemli rol oynuyor. Örneğin, 90 Hz veya 144 Hz ekran yenileme hızına sahip modeller, daha iyi FPS deneyimi sunarak oyun akışını kesintisiz hale getiriyor. Peki İnfinix GT 20 Pro kaç fps veriyor?

PUBG mobile gibi hızlı tempolu oyunlarda, hangi modelin kaç fps vereceğini bilmek, oyuncuların performansını artırmaları açısından oldukça önemlidir. Uygun fiyatıyla birlikte sunduğu güçlü özellikler, PUBG Mobile gibi popüler oyunları oynamak isteyenlerin tercihi olmasını sağlıyor.

Telefonun en dikkat çekici özelliklerinden biri, 144 Hz ekran yenileme hızıdır. Yüksek yenileme hızı, oyuncuların oyunu daha akıcı şekilde deneyimlemelerine olanak tanıyor. Infinix GT 20 Pro ile PUBG Mobile’da standart olarak 60 FPS almak yerine 90 FPS’ye kadar çıkabilmek mümkün oluyor.

Oyuncuların heyecanla beklediği diğer gelişme ise PUBG Mobile’ın 120 FPS desteğinin olması. Bu özellik henüz aktif olmasa da oyun geliştiricileri güncelleme üzerinde çalışıyor. Eğer güncelleme hayata geçerse, Infinix GT 20 Pro kullanıcıları 120 FPS deneyimini yaşanacak.

Oyun içerisinde FPS ayarlarını yapmak oldukça basit. PUBG Mobile ayarlarından grafik bölümüne girerek, kare hızını 90 FPS olarak ayarlamak gerekiyor. Oyuncuların daha akıcı deneyim yaşamasına yardımcı oluyor. İnfinix GT 20 pro fps ayarı etkinleştirmek, oyunun akıcılığını artırmak için oldukça etkili yöntem oluyor.

PUBG Mobile İnfinix GT 20 Pro Kaç FPS Verir?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!