USD34,24
EURO37,63
GBP45,08
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Fettah Tamince Serveti Ne Kadar? 2024

Fettah Tamince Serveti Ne Kadar? 2024

Fettah Tamince
Fettah Tamince
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fettah Tamince Serveti Ne Kadar? 2024 yılında Fettah Tamince, iş dünyasında adını daha da güçlü bir şekilde duyurmaya başladı. Özellikle turizm ve inşaat sektörlerinde başlattığı büyük projelerle dikkatleri üzerine çeken Tamince’nin servetini aktardık.

Fettah Tamince Serveti Ne Kadar? 2024 tarihinde yurt içi ve yurt dışındaki yatırımlarıyla öne çıkıyor. Rixos markasıyla uluslararası turizm sektöründe büyük bir başarı yakalayan Tamince, yeni otel açılışları ve büyük projelerle 2024’te de adından söz ettirdi. Bu projeler, yalnızca iş dünyasında değil, sosyal sorumluluk alanındaki katkılarıyla da Tamince’nin topluma olan etkisini pekiştirdi. Yaptığı projeler ve genişleyen iş ağıyla birlikte Fettah Tamince’nin serveti de merak konusu olmaya devam ediyor.

Fettah Tamince Serveti Ne Kadar? 2024

Fettah Tamince Serveti
Fettah Tamince Serveti

Fettah Tamince kimdir? Tamince, 1972 yılında Van’da dünyaya gelen başarılı iş insanıdır. 9 çocuklu ailede büyüyen Tamince, genç yaşlarda iş hayatına atıldı. Henüz 12-13 yaşlarındayken, babasının manifaturacı dükkânında çalışarak iş dünyasına adım atan Tamince, bugün Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından biri olarak tanınıyor. Peki serveti ne kadar?

Başarılarla dolu kariyerine inşaat ve turizm sektörlerinde büyük yatırımlarla devam eden Tamince, Sembol İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Rixos Oteller Grubu’nun kurucusu olarak biliniyor. Özellikle 2001 yılında Ukraynalı iş insanlarıyla kurduğu ortaklık sonucu Rixos otellerini hayata geçiren Tamince, turizm alanında büyük bir marka yaratmıştır. Bu projelerinden sonra en çok merak edilen soru serveti ne kadar? oldu.

Büyük servete sahip olan Tamince iş dünyasındaki başarılarının yanı sıra hayırsever kişiliğiyle de öne çıkıyor. 6 Şubat 2024 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından başlatılan Türkiye Tek Yürek kampanyasında yaptığı cömert bağış, ülke genelinde büyük ses getirmiştir.

Depremzedeler için düzenlenen yardım kampanyasında, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı programda Tamince’nin yaptığı 120 milyon TL’lik bağış herkesin dikkatini çekmiştir. Bu hareketi, Fettah Tamince’yi sadece iş dünyasında değil, toplum nezdinde de takdir edilen isim haline getirmiştir.

Yaptığı büyük bağışın ardından, Fettah Tamince’nin serveti de merak konusu oldu. Başarılarının ve geniş yatırımlarının sonucu olarak Tamince, günümüzde yaklaşık 800 milyon dolarlık servete sahip olduğu tahmin edilir.

Fettah Tamince Serveti Ne Kadar? 2024
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!