USD34,24
EURO37,63
GBP45,08
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 2025 TEKNOFEST Nerede Olacak?

2025 TEKNOFEST Nerede Olacak?

2025 TEKNOFEST
2025 TEKNOFEST
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2025 TEKNOFEST Nerede Olacak? Her yıl heyecanla beklenen ve Türkiye’nin teknolojiye olan ilgisini zirveye taşıyan bir etkinlik olarak, binlerce gencin ve teknoloji meraklısının ilgisini çekiyor. 2025’te nerede olacağının detayları aktardık.

2025 TEKNOFEST Nerede olacak? Büyük festivalin hangi şehirde düzenleneceği konusunda birçok kişi merakla araştırmalar yapıyor. Festivalin her yıl farklı bir şehirde düzenlenmesi, Türkiye’nin dört bir yanındaki insanların teknolojiye olan ilgisini artırmayı hedefliyor. 2025’te TEKNOFEST’in hangi şehirde başlayacağına dair beklentiler de gitgide büyüyor. Özellikle sosyal medyada ve haber platformlarında, TEKNOFEST 2025’in nerede düzenleneceğine dair tahminler ve tartışmalar hız kazanmış durumda. Türkiye’nin farklı şehirlerinden gençler, festivalin kendi şehirlerinde yapılmasını heyecanla bekleniyor. Peki 2025’te nerede olacak? Detaylar yazımızda.

2025 TEKNOFEST Nerede olacak?

2025 TEKNOFEST bazı şehirlerin festival listesinde yer aldığına dair söylentiler dolaşıyor. Bu durum hem yerel yönetimlerde hem de teknoloji meraklısı topluluklarda büyük heyecan yaratıyor. TEKNOFEST’in düzenleneceği şehrin, o bölgenin gençlerine ve teknoloji altyapısına büyük katkı sağlayacağı biliniyor.

Bu yüzden birçok şehir, festivalin kendi sınırlarında yapılmasını arzu ederken, TEKNOFEST 2025’te hangi şehirde start alacağı sorusu, teknoloji dünyasının en sıcak konularından biri haline gelmiş durumda. Diyarbakır’ın proje okullarından Ankara’ya giden öğrencilerin, TBMM’de Suna Kepolu ile yaptıkları görüşme sırasında, heyecan verici konu gündeme geldi.

Genç öğrenciler hem bilim hem de teknoloji alanında ülkede büyük ilgi uyandıran TEKNOFEST’i Diyarbakır’a getirmek istediklerini dile getirdiler. Görüşme sırasında Kepolu, gençlere büyük sürpriz yaparak Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ı görüntülü arayarak taleplerini doğrudan iletmelerini sağladı. Peki 2025 TEKNOFEST Diyarbakır’da mı olacak?

Telefonda Diyarbakır’dan gelen isteği dinleyen Bayraktar, şehri listelerinde gördüklerini belirterek, TEKNOFEST olmasa bile başka etkinlikle bir araya gelmek istediğini aktardı. Bayraktar’ın cevabı, gençler arasında büyük coşku ve alkışla karşılanırken TEKNOFEST 2025 Diyarbakır’da olmayacak gibi görünüyor.

2025 TEKNOFEST nerede olacak? sorusu hala deha geçerliliğini koruyor. Bu konuda açıklama bekleyenlerin biraz daha sabırlı olması gerekiyor. Yılbaşı gelmeden önce bu süreçle ilgili detayların açıklanması bekleniyor.

2025 TEKNOFEST Nerede Olacak?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!