USD34,25
EURO37,63
GBP44,97
BIST9.006,52
GR. ALTIN2.918,43
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. TOGG T10F Sedan Fiyat Tahmini ve Listesi 2024 Ekim Fiyatları

TOGG T10F Sedan Fiyat Tahmini ve Listesi 2024 Ekim Fiyatları

TOGG T10F Sedan
TOGG T10F Sedan
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOGG T10F sedan fiyat tahmini ve listesi 2024 Ekim fiyatları en çok merak edilenlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un yeni sedan modeli olan T10F, otomobil tutkunları tarafından büyük merakla bekleniyor. İlk olarak 2019 yılında konsept olarak tanıtılan model, son olarak TEKNOFEST Adana’da görücüye çıktı. Bu modelin, 600 kilometre menzil sunması ve gelişmiş teknolojik donanımları ile dikkat çekmesi bekleniyor. TOGG T10F’in piyasaya çıkış tarihi ise 2025 yılı olarak duyuruldu. Peki güncel fiyatları ne olacak? Detaylar yazımızda.

TOGG T10F Sedan Fiyat Tahmini ve Listesi 2024 Ekim Fiyatları

Özellikle yerli üretim olması ve güçlü teknik özellikleriyle öne çıkan sedan model büyük ilgiyle karşılanıyor. Hem Türkiye’de hem de uluslararası pazarda ses getirecek araç olacak gibi görünüyor. TOGG T10F, sedan 2025 yılının ilk çeyreğinde pazara sunulacak ayrıca nisandan itibaren ön siparişler alınmaya başlanacak.

Aracın üç farklı teknik versiyonu bulunuyor. RWD standart menzil, RWD uzun menzil ile çift motorlu AWD. Bu versiyonlar, menzil ile güç açısından birbirinden farklılık gösteriyor. Aynı zamanda fiyat tahmini ve listesi de özelliklere göre değişmesi bekleniyor.

160 kW olan model, şehir içi ve uzun yol performansı açısından kullanıcılara farklı seçenekler sunuyor. TOGG T10F elektrikli otomobil pazarında rekabetçi fiyat politikası izlemesi bekleniyor. TOGG T10F fiyat listesi 2024 Ekim fiyatı henüz açıklanmadı. Ancak aracın gelişmiş batarya teknolojisi, menzil seçenekleriyle yerli üretim avantajı düşünüldüğünde, fiyatının rekabetçi olacağı öngörülüyor.

Piyasa beklentileri doğrultusunda, T10F’in fiyatının 2024 yılı itibarıyla güncellenmesi ve rekabetçi seviyede tutulması hedefleniyor. Öte yandan, Gürcan Karakaş’ın CES 2024’te yaptığı açıklamalarda, aracın fiyatı hakkında kesin bilgi verilmemiş olsa da 2025 yılında kullanıcılarla buluşturulmasının planlandığı belirtilmişti.

TOGG T10F’ sedan satışa çıkmasıyla birlikte, Türkiye’nin yerli otomobil üretiminde önemli adım daha atılmış olacak. Aracın özellikleri, fiyat tahmini ve listesi politikası kullanıcı geri dönüşleri, TOGG’un otomotiv sektöründeki pozisyonunu güçlendirecek. T10F’in hem yerli üretim olması hem de elektrikli araç teknolojisinde sunduğu yeniliklerle Türkiye’deki otomobil severler tarafından büyük ilgiyle karşılanacağı kesin olarak görülüyor.

TOGG T10F Sedan Fiyat Tahmini ve Listesi 2024 Ekim Fiyatları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!