USD34,16
EURO37,77
GBP44,91
BIST8.898,23
GR. ALTIN2.918,44
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Şifresiz Selçuk Sports Twente – Fenerbahçe Maçını Canlı İzle! Taraftarium24, TRT Spor Twente – FB Maçı CANLI İZLE!

Şifresiz Selçuk Sports Twente – Fenerbahçe Maçını Canlı İzle! Taraftarium24, TRT Spor Twente – FB Maçı CANLI İZLE!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twente – Fenerbahçe Canlı Maç İzle… UEFA Avrupa ligi 2. haftasında, futbolseverlerin merakla beklediği büyük bir karşılaşma gerçekleşecek. Jose Mourinho idaresindeki Fenerbahçe Twente’ye konuk oluyor. Bu zorlu mücadele, futbol dünyasının gündemine oturmuş durumda. Maçın tüm detayları, yayın saati ve muhtemel ilk 11’ler, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Twente – Fenerbahçe 3 Ekim Perşembe günü saat 22:00’da başlayacak. Bu kritik mücadele, TRT Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak ve sporseverlerin beğenisine sunulacak. Twente Fenerbahçe maçını canlı olarak donmadan İzle!

Twente – Fenerbahçe maçını canlı ve donmadan izlemek isteyen birçok kişi, Taraftarium24, Selçuk Sports HD ve İnat TV Box gibi platformları araştırıyor. Ancak, bu platformlar üzerinden kaçak yayın izlemek, Türk futboluna zarar veren bir davranıştır. Bu yazıda, bu tür yasadışı yolların neden doğru bir seçenek olmadığını ve Twente – Fenerbahçe maçını yasal olarak izleyebileceğiniz alternatifleri ele alacağız. Maçları yasal platformlardan takip etmek, hem spor endüstrisine destek sağlar hem de izleyicileri hukuki ve güvenlik risklerinden korur.

Şifresiz Selçuk Sports Twente – Fenerbahçe Maçını HD (CANLI İZLE)

Twente FB
Twente FB

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci maçına Twente karşısında çıkacak. Jose Mourinho’nun yönetimindeki sarı-lacivertliler, ilk hafta aldıkları galibiyetin ardından zorlu Twente deplasmanında da kazanarak gruptaki avantajını sürdürmek istiyor. Twente’nin takım oyununa dayalı güçlü bir yapıya sahip olduğunu belirten Mourinho, Hollanda ekibinin önde basarak ve hızlı hücumlarla etkili olabileceğine dikkat çekti. Tecrübeli teknik direktör, Twente’nin iyi bir takım olduğunu vurgularken, rakibin zayıf yönlerine dair yorum yapmaktan kaçındı ve Fenerbahçe’nin bu karşılaşmaya iyi hazırlandığını belirtti.

Jose Mourinho’nun Twente Yorumu

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Twente’nin en güçlü yanının ‘takım halinde’ oynayabilme becerisi olduğunu söyledi. Mourinho, “Twente, gerek önde pres yaparak gerekse geride kompakt bir şekilde savunma yaparak çok tehlikeli olabiliyor. Hızlı hücumlara çıkan ve kontra ataklarda etkili olan bir takım. Burada zayıf yönlerine girmek istemem ama biz iyi hazırlandık ve taktiksel olarak ne yapmamız gerektiğini biliyoruz” diye konuştu.

Mourinho ayrıca, Fenerbahçe’deki hedeflerin çok büyük olduğunu ve kulübün hırslarının farkında olduğunu belirtti. Türk futboluna dair daha fazla şey öğrenmeye devam ettiğini ifade eden Mourinho, Fenerbahçe’nin Avrupa’daki iddiasının güçlü olduğunu vurguladı. Mourinho, kariyerinde birçok Avrupa kupası kazanmış bir teknik direktör olarak, bu mücadelede Fenerbahçe’yi üst sıralara taşımak istediğini belirtti.

Twente-Fenerbahçe Maçı Nerede ve Hangi Kanalda?

Twente ile Fenerbahçe arasındaki bu kritik mücadele, 3 Ekim Perşembe günü saat 22.00’de Twente Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma, TRT Spor’dan şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Taraftarlar, bu önemli maçı şifresiz izleyebilme imkânına sahip olacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve tüm detayları, medya platformlarında anbean izleyicilerle paylaşılacak.

Twente’nin Avrupa Macerası

Twente, bu sezon Avrupa kupalarına UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turunda başladı. Avusturya temsilcisi Salzburg’a ilk maçta 2-1 mağlup olan Hollanda ekibi, rövanşta ise 3-3 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi hayaline veda etti ve yoluna Avrupa Ligi’nde devam etti. Twente, Fenerbahçe’ye karşı zorlu bir mücadele verirken, aynı zamanda 30 Ocak’ta Beşiktaş’ı da konuk ederek iki Türk takımıyla karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe ve Twente’nin Tarihi Rekabeti

Fenerbahçe, Twente ile tarihinde beşinci kez karşı karşıya gelecek. İki ekip, ilk olarak 2009-2010 sezonunda Avrupa Ligi gruplarında mücadele etti. İstanbul’da oynanan maçı konuk ekip Twente 2-1 kazanırken, Hollanda’daki rövanşı Fenerbahçe 1-0’lık skorla kazanmayı başarmıştı. Geçen sezon ise UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda bir kez daha karşılaşan iki ekip, bu kez Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlandı. Sarı-lacivertliler, ilk maçı 5-1, rövanşı ise 1-0 kazanarak tur atlamıştı.

Fenerbahçe’nin Avrupa’daki Performansı

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 275 kez sahaya çıktı. Bu karşılaşmalardan 110 galibiyet, 56 beraberlik ve 109 mağlubiyet elde eden sarı-lacivertliler, rakip filelere 376 gol gönderirken, kalesinde 392 gol gördü. UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Kupası’nda ise Fenerbahçe, 137 maçta 61 galibiyet, 33 beraberlik ve 43 mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertliler, bu organizasyonda rakip fileleri 193 kez havalandırdı.

Hollanda Takımları ile 23. Maç

Fenerbahçe, Hollanda takımlarıyla Avrupa kupalarında bugüne kadar 22 kez karşı karşıya geldi. DWS Amsterdam, Ajax, AZ Alkmaar ve Feyenoord gibi ekiplerle Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası, UEFA Kupası ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden sarı-lacivertliler, Hollanda temsilcilerine karşı 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. En fazla maçı ise PSV Eindhoven ile oynayan Fenerbahçe, Hollanda takımlarıyla rekabetini bu kez Twente karşısında sürdürecek.

Fenerbahçe, Twente karşısında alacağı bir galibiyetle UEFA Avrupa Ligi’ndeki iddiasını güçlendirmek istiyor. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarındaki tecrübeleri ve Mourinho’nun liderliğinde bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Twente ise sahasında güçlü bir performans sergileyerek Avrupa’daki yoluna devam etmek istiyor. Futbolseverler bu heyecan dolu karşılaşmayı TRT Spor’dan şifresiz olarak takip edebilir.

Şifresiz Selçuk Sports Twente – Fenerbahçe Maçını Canlı İzle! Taraftarium24, TRT Spor Twente – FB Maçı CANLI İZLE!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!