USD34,16
EURO37,81
GBP44,96
BIST8.974,36
GR. ALTIN2.906,58
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Green Card Başvuru için Gerekenler 2024

Green Card Başvuru için Gerekenler 2024

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Green Card başvuru için gerekenler 2024 başvurularının yaklaşmasıyla birlikte bu sorular daha çok merak ediliyor. Birçok kişi bu süreçte neler yapmaları gerektiğini merak ederek araştırmalara yöneliyor. Sosyal medya ve forumlarda, özellikle gençler başvurma şartları ne? şeklinde aramalar yapılıyor. Ayrıca gerekli belgeler ve başvuru tarihleri hakkında sıkça sorular sorulduğu gözlemleniyor. Geçmişte Green Card alanların deneyimlerini paylaşması, yeni başvuru yapacakların kafasındaki belirsizlikleri gidermeye yardımcı oluyor. Bu ilgi, Green Card’ın sağladığı kalıcı oturum ve çalışma izninin sağladığı fırsatların ne denli önemli olduğunun göstergesi. Detaylar haberimizde.

Green Card Başvuru için Gerekenler 2024

Green Card başvuru için geri sayım sürerken, 2024 yılı gerekli şartları ve başvurma süreci hakkında bilgilere göz atılması gerekiyor. Çoğunlukla 18 ile 35 yaş arasındaki bireylerin ilgi gösterdiği Green Card, Amerika Birleşik Devletleri’nde kalıcı oturum ve çalışma izni sağlıyor. Başvuru sahipleri, Amerika’da beş yıl ikamet ettikten sonra vatandaşlık için başvuruda bulunma hakkına sahip oluyorlar

Geçtiğimiz yıl 55 bin kişinin Green Card kazanması, programın ne denli önemli fırsat sunduğunu gösteriyor. Green Card başvuru için gerekenler de merak ediliyor. Peki şartları neler? neler bilinmelidir?

Green Card çekilişine katılmak isteyenlerin en az lise mezunu olması gerekiyor. Eğer lise diplomasına sahip değilseniz, son beş yıl içinde en az iki yıllık iş deneyimine sahip olması şartı aranıyor. Ayrıca başvuru için kişilerin 18 yaşından büyük olması da önemli kriterdir.

İyi haber ise maddi durum veya dil bilgisi şartı aranmıyor. Bu durum, birçok kişinin fırsattan yararlanmasını kolaylaştırıyor. Green Card başvuru için evli olan bireylere önemli fırsat söz konusu var. Başvuracakların eşleri ve 21 yaş altındaki çocukları da haktan faydalanabiliyor.

Ancak, bu kişilerin süreçte mutlaka belirtilmesi gerekiyor. Dolayısıyla, ailevi durumun başvuru sırasında doğru şekilde ifade edilmesi, başvuru sürecinin başarıyla sonuçlanmasında etkili rol oynuyor. Green card başvuru 2024 sürecini dikkatlice takip etmeleri ve gerekli şartları yerine getirmeleri büyük önem taşıyor.

Green Card Başvuru için Gerekenler 2024
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!