USD34,18
EURO37,89
GBP45,47
BIST9.351,22
GR. ALTIN2.921,69
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Yemekteyiz Hülya Öksüz Instagram Hesabı Nedir?

Yemekteyiz Hülya Öksüz Instagram Hesabı Nedir?

Yemekteyiz Hülya Öksüz
Yemekteyiz Hülya Öksüz
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yemekteyiz Hülya Öksüz Instagram hesabı nedir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının 23 Eylül 2024 tarihinde başlayan yeni haftasında yarışmacı olan Hülya Öksüz, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Geleneksel yemekler ve özellikle et yemekleri konusunda oldukça iddialı olan Hülya, yarışmada büyük ödül için kıyasıya mücadeleye girmiş durumda. Yarışmanın formatı gereği, haftanın beş günü boyunca beş farklı yarışmacı, 150 bin TL ödül için hünerlerini sergiliyor. Hülya Öksüz de bu büyük ödülü kazanmayı hedefliyor ve en yüksek puanı almak için çaba harcıyor. Peki Hülya Öksüz ile ilgili bilinenler ne? detaylar haberimizde.

Yemekteyiz Hülya Öksüz Instagram Hesabı Nedir?

Yemekteyiz Hülya Öksüz kimdir? Instagram hesabı nedir? 37 yaşındaki yarışmacı gerek yaş gerek de deneyim olarak dikkat çekiyor. İki çocuk annesi olan Hülya, Bingöllü ev hanımı olarak, mutfakta özellikle geleneksel lezzetlerde ve et yemekleri konusunda iyi olduğu biliniyor.

Yemek yapma konusundaki tecrübeleriyle yarışmada diğer yarışmacılardan sıyrılmayı ve izleyicilere memleketinin eşsiz lezzetlerini tanıtmayı amaçlıyor. Yarışmacı Hülya Öksüz’ Bingöllü olması, yemek kültürüne olan tutkusunu da açıklıyor. Birçok kişi yarışmacının Instagram hesabını öğrenmek ve gönderilerini takip etmek istiyor.

Bingöl’ün yöresel tatlarını, Zuhal Topal’la Yemekteyiz gibi geniş izleyici kitlesine sahip programda sunuyor. Et yemeklerindeki başarısı ve geleneksel tariflere olan hakimiyeti, yarışmadaki şansını artıran faktörler arasında yer alıyor. Peki sosyal medyada da bu kadar konuşulan Öksüz, sosyal medyayı aktif şekilde kullanıyor mu? Hangi gönderileri paylaşıyor?

Kendine güveni ve mutfak yetenekleriyle öne çıkan Hülya, diğer yarışmacıları etkileyerek en yüksek puanı almak için elinden geleni yapacak. Hülya Öksüz Instagram hesabı hakkında ise şu an için özel bilgi bulunmuyor. Ancak yarışmanın ilerleyen bölümlerinde sosyal medya hesaplarından daha fazla paylaşım yaparak takipçileriyle etkileşimde bulunması bekleniyor.

Sosyal medya üzerinden yarışmayla ilgili yorumlar yapması ayrıca tariflerini paylaşması izleyiciler tarafından merakla beklenen konular arasında. Özellikle yemek konusunda yetenekli olan Öksüz’ün Instagram’da da yemek tarifi ve püf noktalarını paylaşması bekleniyor.

Yemekteyiz Hülya Öksüz Instagram Hesabı Nedir?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!