USD34,16
EURO38,06
GBP45,53
BIST9.891,00
GR. ALTIN2.923,31
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Şifresiz Selçuk Sports GALATASARAY – PAOK CANLI İZLE! Taraftarium24, TRT 1 ve S Spor Canlı İzle

Şifresiz Selçuk Sports GALATASARAY – PAOK CANLI İZLE! Taraftarium24, TRT 1 ve S Spor Canlı İzle

Galatasaray- PAOK
Galatasaray- PAOK
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Ligi’nde mücadele eden Galatasaray, Yunanistan temsilcisi PAOK ile RAMS Park’ta karşılaşacak. Şifresiz izleme imkanı sunan Selçuk Sports, Taraftarium24, TRT 1 ve S Spor gibi platformlardan maçı takip edebilirsiniz. İşte canlı yayın ve maç detayları!

Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Galatasaray, grup aşamasında Yunanistan temsilcisi PAOK ile RAMS Park’ta kozlarını paylaşacak. Hazırlık sürecini yoğun tempoyla sürdüren sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak Avrupa’daki iddiasını güçlendirmek istiyor. Özellikle Trendyol Süper Lig’deki başarılı performanslarını Avrupa arenasına taşımayı hedefleyen Cimbom, Fenerbahçe zaferinin ardından taraftarını sevindirmeye devam etmeyi amaçlıyor.

Şifresiz Selçuk Sports GALATASARAY – PAOK Maçı CANLI İZLE!

Galatasaray- PAOK Canlı İzle
Galatasaray- PAOK Canlı İzle

Galatasaray PAOK arasında oynanacak olan bu karşılaşma, şifresiz yayın imkanı sunan Selçuk Sports, Taraftarium24, TRT 1 ve S Spor gibi platformlar üzerinden izlenebilecek. Bu sayede taraftarlar, mücadeleyi canlı olarak takip edebilecek. İşte maça dair detaylar, yayın bilgileri ve muhtemel 11’ler…

Galatasaray ile PAOK arasındaki karşılaşma, 25 Eylül Çarşamba günü saat 22.00’de oynanacak. Maç, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Şifresiz olarak yayınlanacak mücadele, futbolseverler tarafından büyük ilgiyle takip edilecek.

GALATASARAY – PAOK MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray- PAOK Canlı
Galatasaray- PAOK Canlı

Galatasaray: Günay, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus, Osimhen.

PAOK: Kotarski, Sastre, Kedziora, Colley, Baba, Camara, Schwab, Zivkovic, Konstantelias, Taison, Chalov.

Galatasaray’ın Hedefi Avrupa’ya İyi Bir Başlangıç

UEFA Avrupa Ligi’nde sezona güçlü bir başlangıç yapmak isteyen Galatasaray, bu karşılaşmada galibiyet alarak moral kazanmayı planlıyor. Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe’yi mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan sarı-kırmızılılar, bu performansı Avrupa Ligi’ne de taşımak istiyor. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys’a elenerek Avrupa Ligi’nde yoluna devam ediyor.

Galatasaray’ın Avrupa Performansı

Galatasaray, bugüne kadar Avrupa kupalarında 318 kez sahaya çıktı. Bu maçlarda 113 galibiyet, 84 beraberlik ve 121 mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmalarda toplam 429 gol atarken, 476 gol yedi. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Galatasaray, 94 maçta 37 galibiyet, 31 beraberlik ve 26 mağlubiyet aldı.

PAOK ile İlk Karşılaşma

Galatasaray, PAOK ile Avrupa organizasyonlarında ilk kez karşı karşıya geliyor. Daha önce Yunan takımlarıyla 6 kez karşılaşan Cimbom, bu maçlarda 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Panathinaikos, Olympiakos ve Panionios gibi takımlarla oynayan sarı-kırmızılılar, Yunan ekipleriyle yaptığı maçlarda rakip filelere 9 gol gönderirken, 4 gol yedi.

Galatasaray’da Eksikler

Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera, PAOK maçında kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Uruguaylı kalecinin yokluğunda kalede Günay Güvenç görev yapacak. Ayrıca, Faslı yıldız Hakim Ziyech sakatlığı sebebiyle kadroda yer almazken, Roland Sallai UEFA listesinde olmadığı için bu maçta forma giyemeyecek.

PAOK’un Durumu

Yunanistan Süper Ligi’nde lider olan PAOK, Avrupa’daki mücadelesine UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundan başladı. Bu turda Bosna Hersek temsilcisi Borac Banja’yı geçen PAOK, daha sonra İsveç’in Malmö takımına elendi. Avrupa Ligi’nde ise Shamrock Rovers’ı geçerek grup aşamasına katılmayı başaran PAOK, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Maçın Hakemleri ve VAR Uygulaması

Galatasaray – PAOK karşılaşmasının hakemi İspanya Futbol Federasyonu’ndan Alejandro Hernandez olacak. Yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak. Maçın 4. hakemi ise Jose Luis Munuera olacak. VAR hakemi Carlos del Cerro Grande olacak.

Galatasaray, Avrupa Ligi’nde PAOK karşısında sahaya çıkacak ve hedefi galibiyetle başlamak olacak. Taraftarlar, bu heyecan dolu maçı şifresiz izleme imkanı bulacak.

Şifresiz Selçuk Sports GALATASARAY – PAOK CANLI İZLE! Taraftarium24, TRT 1 ve S Spor Canlı İzle
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!