USD34,16
EURO38,06
GBP45,53
BIST9.891,00
GR. ALTIN2.923,31
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Ergin Ataman Pişman Oldu Özür Diledi! Ergin Ataman Fenerbahçe Krizi

Ergin Ataman Pişman Oldu Özür Diledi! Ergin Ataman Fenerbahçe Krizi

Ergin Ataman Pişman Oldu Özür Diledi!
Ergin Ataman Pişman Oldu Özür Diledi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Panathinaikos ve Galatasaray arasında hazırlık maçı oynandı. İki dev takımın yeni sezon öncesi güçlerini test etme fırsatı bulduğu önemli karşılaşma olmuştu. Her iki takım da yüksek tempoda oynayarak taraftarlarına umut verici sinyaller verdi. Özellikle Galatasaray’ın Avrupa’da güçlü rakip olan Panathinaikos karşısında sergilediği performans dikkat çekti. Ancak maçtan daha çok Ergin Ataman Fenerbahçe krizi konuşuldu. Galatasaray geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’ye yaptığı maçta 3-1 galibiyet kazanmıştı. Günlerdir özellikle Galatasaray tarafında sürekli bir maça gönderme hareketli yaşanıyor. Bunlardan biri de Ergin Ataman’ın yaptığı hareket oldu.

Ergin Ataman Pişman Oldu Özür Diledi! Ergin Ataman Fenerbahçe Krizi

Ergin Ataman, Galatasaray’la oynanan hazırlık maçı esnasında yaptığı hareketle gündeme oturdu. Maçın ardından yaptığı hareket tepki toplayınca Ergin Ataman pişman oldu özür diledi. Peki Ergin Ataman Fenerbahçe krizi nedir? hazırlık karşılaşması sonrasında hangi hareketle gündeme geldi?

Fenerbahçe krizi günlerdir gündemden düşmüyor. Galatasaray karşısında 3-1 mağlubiyet alan Fenerbahçe tarafına yapılan göndermeler sürekli olarak gündeme geliyor. Ergin Ataman pişman olduğu ve özür dilediği hareketi ise tribünlere 3-1 işareti yapması oldu. Bu hareketiyle Fenerbahçe’nin Galatasaray’a karşı aldığı mağlubiyete göndermede bulunan Ataman, büyük tepki topladı.

Özellikle Fenerbahçe camiasından gelen tepkiler oldukça sert oldu. Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan hareketi bölücü olarak nitelendirdi ve gerekli adımların atılacağını belirtti. Kızılhan, yaptığı açıklamada Ergin Ataman Fenerbahçe krizi olayında milli takım hocası sıfatına yakışmayan davranış sergilediğini dile getirdi.

Ayrıca camia olarak bu durumu yakından takip ettiklerini ve aksiyon alacaklarını ifade etti. Fenerbahçe yönetimi provokatif hareketlerin spor dünyasında yerinin olmadığını vurguladı. Ataman’ın hareketinin sadece kendi takımını değil, tüm spor kamuoyunu rahatsız ettiğini belirtti. Yapılan açıklamalar sonrası Engin Ataman pişman oldu ve özür diledi.

Yaptığı paylaşımda hareketinin yanlış anlaşıldığını ve bu durumu daha fazla büyütmek istemediğini belirtti. Amacının sadece esprili bir gönderme yapmak olduğunu ifade eden Ataman kimseyi incitme niyeti taşımadığını vurguladı. Ancak bu özür, Fenerbahçe krizinde tansiyonu düşürmekte yeterli olmadı.

Ergin Ataman Pişman Oldu Özür Diledi! Ergin Ataman Fenerbahçe Krizi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!