USD34,13
EURO38,14
GBP45,84
BIST10.029,73
GR. ALTIN2.914,72
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ramazan Göktepe Kimdir? Neden Öldü?

Ramazan Göktepe Kimdir? Neden Öldü?

Ramazan Göktepe Kimdir
Ramazan Göktepe Kimdir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün yaşanan acı bir olay sonrası 18 yaşındaki genç çocuk öldü. Birçok kişi genç adamın vefatından sonra Ramazan Göktepe kimdir? Neden öldü? sorularının cevabını aramaya başladı. Ramazan Göktepe Kütahya’nın Simav ilçesinde yaşayan 18 yaşında bir lise öğrencisiydi. Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 12. sınıfında eğitim gören Ramazan, tarım arazisinde çalışmak üzere traktörüyle yola çıktı. Bu sırada talihsiz olayla maalesef yaşamını yitirdi.

Ramazan Göktepe Kimdir? Neden Öldü?

Dün yaşanan olay sonrasında birçok kişi Ramazan Göktepe kimdir? sorusunu araştırmaya başladı. 18 yaşında ki genç çocuk olarak tarlada çalışıyordu. Bu sırada yaşadığı kazanın ardından, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

Olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından Ramazan’ın cansız bedeni Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Söz konusu kayıp, ailesi ve arkadaşları için derin bir acı bıraktı. Ramazan Göktepe yaşamı, genç yaşta kaybedilen birçok umut dolu hayalden yalnızca biriydi. Ailesinin öğretmenlerinin ve arkadaşlarının kalbinde derin izler bırakıyor. Ayrı yaşanılan olay hepimize hayatın anlık olduğunu hatırlatıyor.

Genç yaşına rağmen hayata karşı büyük umut ve enerji taşıyan Ramazan, her zaman çevresindekilere yardım etmeye hazır biriydi. Ancak talihsiz olay onu beklenmedik şekilde aramızdan aldı. Peki neden öldü? kazanın olduğu gün Ramazan tarlaya gitmek üzere Karacaören köyünde traktörünü kullanıyordu.

Ancak, dikkatsizlik ya da belki de yol koşullarının etkisiyle traktör birden kontrolden çıktı ve şarampole devrildi. Olay sonrasında maalesef Ramazan Göktepe öldü. Ramazan’ın hayalleri ile geleceği bir anda yok olmuştu. Yaşanan Göktepe öldü olayı gençlerin hayatını tehdit eden riskli durumları gözler önüne seriyor. Ayrıca bir kez daha gerçeği acı şekilde hatırlatıyor.

Ramazan’ın anısı hepimiz için hatırlatma olmalıdır. Hayat ne kadar kıymetli dikkatli olmak ve sevdiklerimizle olan ilişkilerimizi korumanın önemini gösteriyor. Ramazan Göktepe vefatının ardından binlerce kişi sosyal medya üzerinden aileye taziye dileklerini iletti.

Ramazan Göktepe Kimdir? Neden Öldü?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!