USD34,11
EURO38,12
GBP45,49
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,95
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. İphone Servis Yok Hatası Çözümü? 2024

İphone Servis Yok Hatası Çözümü? 2024

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iPhone servis yok hatası almak can sıkıcı bir durumdur. Özellikle de acil bir arama yapmanız gerektiğinde servis yok hatasıyla karşılaşmak problem yaratabiliyor. Bu sorun cihazın mobil şebekeye bağlanamamasından kaynaklanıyor. Telefonla görüşme, mesajlaşma ya da internete bağlanma gibi temel işlevleri kullanmanıza engel oluyor. Peki servis yok hatası çözümü nasıl yapılır? Hatayla karşılaştığınızda paniğe kapılmadan önce, sorunu çözmek için birkaç basit adımı denemeniz doğru olacaktır.

İphone Servis Yok Hatası Çözümü? 2024

İphone servis yok hatası çözümü? 2024 için ilk olarak sim kartınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Bazen kartın yerinden çıkması ya da yanlış yerleştirilmesi, şebeke sorunlarına neden olabiliyor. Bu durumda sorunu çözmek için atılacak ilk adım sim kartının çıkarılıp takılmasıdır. Bu genelde problemi çözüme iletecek adım olarak karşımıza çıkıyor.

Sim kartı yuvasından dikkatlice çıkarıp, tekrar yerine takın. Servis yok hatası çözümü sağlayarak şebekenizin geri gelmesi için yeterli olabiliyor. Eğer sorun devam ediyorsa biraz daha teknik bir yöntem denemeye gerek kalabiliyor. Bunun için telefonunuzun ayarlarına girip, tarih ve saat ayarlarını otomatikten manuel moda geçirin.

Burada tarihi birkaç yıl ileri tarihe ayarlayın, ardından ayarları kaydedip SIM kartınızı tekrar takın. Son olarak, telefonunuzu kapatıp yeniden başlatın. Telefon yeniden açıldığında, büyük olasılıkla iphone sevis yok hatası çözülmüş olacaktır. Ayrıca işlem tamamlandıktan sonra tarih ve saat ayarlarını tekrar otomatik moda almayı unutmayın.

Yazılan adımlar, iPhone şebeke yok hatası çözümü gibi sorunlarını çözmekte oldukça etkili yöntem olarak biliniyor. Ancak yine yöntem işe yaramazsa, sim kartın zarar görmüş olma ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Farklı kart deneyerek ya da operatörünüzle iletişime geçerek durumu açıklamak gerekiyor. Ancak çoğu zaman basit adımlar sorunu çözmeye yardımcı olur ve hızlıca cihazınızı yeniden kullanıma hazır hale getiriyor.

Ayrıca sim kartının düzgün yerleştirilmemesi operatör kaynaklı geçici şebeke kesintisi gibi durumların yanı sıra basit problemlerde sorunu ortaya çıkarabiliyor. Örneğin telefonun yazılımında meydana gelen bir aksaklık gibi nedenlerden kaynaklanabiliyor. Ayrıca iPhone servis yok hatası 2024 sorununda uçak modunun açık olup olmadığını kontrol etmek de faydalı olabiliyor. Bazen uçak modu açık unutulduğunda bu gibi hatalar ortaya çıkıyor.

İphone Servis Yok Hatası Çözümü? 2024
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!