USD34,08
EURO38,07
GBP45,31
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.835,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ayşenur Ezgi Eygi Nasıl Öldü?

Ayşenur Ezgi Eygi Nasıl Öldü?

Ayşenur Ezgi Eygi Nasıl Öldü
Ayşenur Ezgi Eygi Nasıl Öldü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hepimizin hatırlayacağı üzere Ayşenur Ezgi Eygi İsrail işgali altındaki Batı Şeria’da düzenlenen yerleşim karşıtı bir gösteride yaşanan trajik olay sonucu hayatını kaybetmişti. Peki nasıl öldü? bu sorunun cevabı sadece ülkemizde değil tüm dünyada merak ediliyor. Sadece masumların yanında olduğu için İsrailli askerler tarafında öldürülen Eygi’nin vefatı tüm dünyada büyük bir yankı uyandırıyor.  Bu olay, dünya genelinde dikkatleri üzerine çekerken, Eygi’nin ailesi ve sevenleri derin bir acı içinde kaldı. Ezgi’nin ölmesinin ardından bir keskin nişancının olayı yaptığı açıklanmıştı. Peki gerçeklerde öyle mi?

Ayşenur Ezgi Eygi Nasıl Öldü?

Ayşenur Ezgi Eygi Nasıl Öldü-2
Ayşenur Ezgi Eygi Nasıl Öldü-2

Gösteride İsrail askerlerinin ateş açması sonucu meydana gelen olay herkesi üzmeye devam ediyor. Ayrıca yaşanan bu olay bölgedeki gerilimin ve insani kayıpların ne kadar ciddi bir hal aldığını bir kez daha gözler önüne seriyor İzmir Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan otopsi raporu nasıl öldü? sorusunun cevabını verdi.

Olay yaşandıktan sonra sessizliğe bürünen ABD ve İsrailliler bazı duyurular geçerek olayı kendilerinin yapmadığını dile getirmişlerdi. Ayşenur Ezgi Eygi nasıl öldü? sorusuna cevap olarak bilmiyoruz dediklerini hatırlıyoruz. Ancak Eygi’nin otopsi sonuçları gerçeğin ne olduğunu açıklıyor. Eygi’nin ölümünün uzak mesafeden ateşli silah atışı sonucu gerçekleştiğini doğruladı. Bu durum, olayın ne denli zalimce ve şiddetle gerçekleştiğini gösteriyor.

Hayatını kaybeden genç kadının, gösteri gibi barışçıl etkinlikte bulunmasının sonucunda saldırıya uğraması insani trajedi olarak kayıtlara geçiyor.  Ayşenur Ezgi Eygi’nin ölümüne dair hazırlanan rapor, olayın korkunç boyutlarını ortaya koydu. Morg İhtisas Dairesi İzmir Histopatolojik Tetkik Şubesi’nin detaylı incelemeleri sonucunda nasıl öldü? sorusunun cevabı veriliyor.

Eygi’nin beyin kanaması ve beyin harabiyeti geçirdiği tespit edildi. Bu rapor, genç insanın hayatının sona ermesinin ardındaki acı gerçeği gözler önüne seriyor. Aynı zamanda yaşanan trajedinin neden olduğu derin üzüntüyü artırdı. Raporda yer alan bilgiler, olayın detaylarını aydınlatıyor. Kimya İhtisas Dairesi, Eygi’nin kanda toksik maddeye rastlamadığını belirtiliyor.

Biyoloji İhtisas Dairesi, elde edilen DNA profilinin sadece Eygi’ye ait olduğunu ve başka şahsa ait DNA bulunmadığını açıkladı. Ayrıca, raporda ateşli silah mermi çekirdeği giriş yarasının etrafında yanık, duman, is ve barut artıkları tespit edilmediği belirtiliyor. Bu durum Ayşenur Ezgi Eygi’ye atışın uzak mesafeden yapılmış olduğunu gösteriyor.

Ayşenur Ezgi Eygi Nasıl Öldü?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!