USD34,03
EURO37,97
GBP45,22
BIST9.956,06
GR. ALTIN2.828,33
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Radioooo.com – Türkçe (Giriş)

Radioooo.com – Türkçe (Giriş)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemlerin global çapta en çok bilinen uygulamalarından bir tanesi olan Radioooo.com – Türkçe giriş imkanı ile de tekrar kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Özellikle de ülkemizde bu şekilde gençlere hitap eden bir radyo kanalının eksikliğini yaşadığımız bu günlerde kanalın bizim için de bir ekstra sağlaması ile çoğumuz bu kanalları arabalarda evde ve hatta ofislerde açmaya devam ediyoruz. Peki Radioooo.com – Türkçe girişi nasıl yapılır? Uygulamanın Türkçe versiyonu da mevcut mu? Gelin birlikte inceleyelim.

Radioooo.com – Türkçe (Giriş)

Radioooo.com Türkçe (Giriş)

Radioooo.com – Türkçe aslında bir internet sitesi olarak bizleri karşılıyor. Türk gençlerinin ise akın akın giriş yaptığı ve özellikle de müzik ortamını oyunlaştıran bir etkiye sahip olduğundan bahsedebiliriz. Hem mobil hem de bilgisayar platformları üzerinden giriş yapabildiğiniz uygulamada sınırsız işlem yapabiliyor ve eğlenceli bir şekilde vakit geçirebiliyorsunuz.

İlk olarak sizleri Join Radiooooo seçeneği karşılıyor. Bu tuşa basmanız durumunda site içinde size sunulan evrende istediğiniz gibi dolaşabiliyorsunuz. Ek olarak bu siteye giriş yapmak isteyenlerin Türkçe giriş kısmının olup olmadığını da sorduklarını görebiliyoruz. Site açılış ekranında direkt olarak İngilizce şekli ile bizleri karşılıyor.

Siteye giriş yapmak isteyenlerin dil seçenekleri arasında Radioooo.com en altında yer alan dil seçenekleri arasından istedikleri dili seçebilmelerine olanak tanınıyor. Bu sayede istediğiniz dil her ne ise onu seçebiliyorsunuz. Ancak bu diller arasında ne yazık ki Türkçe en azından şu an için yer almıyor.

Yukarıda açıkladığımız sebepten dolayı ne yazık ki Radioooo.com – Türkçe giriş yapmanız mümkün olmuyor. Ancak siteye ülkemizden de girenlerin bir hayli fazla olmasından dolayı önümüzdeki günlerde Türkçe dil seçeneği ile tekrar bir güncelleme gelmesine muhtemel gözüyle bakıyoruz.

Site yöneticilerinin site içerisinde geçmişten geleceğe seçeceğiniz harita üzerinden istediğiniz ülkenin istediğiniz yıllar arasındaki şarkı seçeneklerini izleyebiliyor ve farklı sanatçıları da açabiliyorsunuz. Bu sayede müzik repertuvarınızı büyük ölçüde geliştirebiliyorsunuz. Üstelik bütün bu işlemleri yaparken ücret dahi ödemiyorsunuz…

Radioooo.com – Türkçe (Giriş)
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!