USD34,03
EURO37,97
GBP45,22
BIST9.956,06
GR. ALTIN2.828,33
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Ebrar Karakurt Neden Yok? 2024

Ebrar Karakurt Neden Yok? 2024

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın voleybol takımımızın vazgeçilmezi Ebrar Karakurt neden yok olduğu ile ilgili bir spekülasyon çemberi oluşturuyor. Başarılı voleybolcunun oynadığı oyunlarda gösterdiği performans ile kadroya ilk olarak ismini yazdıracağı konuşulurken bu kez kadroda olmaması oldukça ilgi çekti. Ebrar Karakurt kadroda neden yok ve artık milli maçlarda oynamayacak mı soruları ise gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Voleybol kariyerine yurt dışında devam eden Karakurt’un milli takım aday kadrosunda olması gerekirken neden kesik yediğinin cevabı aranıyor.

Ebrar Karakurt Neden Yok? 2024

Ebrar Neden Oynamıyor

En başarılı milli voleybolcularımız arasında yer alan Ebrar Karakurt neden yok soruları ile gündeme geliyor. Dünya ve Avrupa şampiyonalarında oldukça iyi bir noktada bitirdiği kariyerinde kadroda kendine yer bulamayan Karakurt’un kadroya alınmamasında siyasi faktör etkili mi? Sorularını beraberinde getiriyor.

Çoğu kişi ise Ebrar Karakurt 2024 kadrosunda neden yok sorularına sakatlık nedeni ile olduğu konusunda cevap veriyor. Ancak durumun tam olarak neden bu şekilde meydana geldiği ise akıllardaki soru işaretlerinin gitmesine neden olamıyor. 

En son Türkiye ile İtalya’nın karşı karşıya geldiği Olimpiyat mücadelesinde kadroda olmadığı haberi ile bir anda manşet olan Karakurt’un teknik kadrodan ve Voleybol Federasyonu tarafından alınan bilgilere göre neden yok sorularına yanıt bulmakta güçlük çekiyoruz.

İlk olarak Ebrar Karakurt sakatlandığı için kadrodan çıkarıldı denilse de daha sonra bu durumun bir siyasi yönünün olduğu iddiaları ortaya atıldı. Bu noktada hem oyuncu tarafı hem de federasyon tarafından bir açıklama beklendiği için seyirciler de net bir cevaba erişemedi. Güncel durumda oyuncunun kariyerini de büyük ölçüde etkileyen bu durum, neden yok gibi sorulara her kafadan bir sesin ortaya atılmasına neden oldu.

Ebrar Karakurt neden yok için verebileceğimi en net cevap bu iddiaların tamamının asılsız olduğudur. Oyuncunu antrenmana geç gelmesinden dolayı acaba kadroda olmayacak mı? Soruları birlikte gelmişti. Ancak hem oyuncunun sosyal medya adreslerinden yaptığı paylaşımlar hem de İtalya maçının açıklanan kadrosunda yer alması bu iddiaları yalanladı.

Ebrar Karakurt Neden Yok? 2024
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!