USD34,03
EURO37,97
GBP45,22
BIST9.956,06
GR. ALTIN2.828,33
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Antalya’da Kan Donduran Cinayet: Eşi Tarafından Vurularak Öldürüldü

Antalya’da Kan Donduran Cinayet: Eşi Tarafından Vurularak Öldürüldü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda, boşanma aşamasında olduğu eşi Fadim Temirhanoğulları’nı öldüren Savaş Temirhanoğulları, kaçış girişimine rağmen Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Olay, çiftin kızının evde bulunduğu sırada gerçekleşirken, yaşanan anların detayları tüyler ürpertti. Cinayetin ardından zanlının yakalanma süreci ve olayın ayrıntıları ortaya çıktı.

Sabah Saatlerinde Silah Sesleri Yankılandı

Olay, dün sabah 05.00 sularında Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi’nde bulunan Atapark Konutları’nda yaşandı. Üç ay önce hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Fadim Temirhanoğulları (52), boşanma aşamasında olduğu eşi Savaş Temirhanoğulları’nın (47) eve gelmesiyle hedef alındı. İddialara göre, apartmanın C blokunda yaşayan Savaş Temirhanoğulları, evine silahla girerek eşine 5 el ateş etti ve hızla olay yerinden kaçtı.

O esnada odasında uyuyan çiftin 17 yaşındaki kızı İ.T., silah seslerini duydu ancak yaşadığı şoku kabus sandı. İ.T., annesine ne olduğunu fark edemeden yeniden uyudu. Saatler sonra sabah 08.30’da bir okul arkadaşından gelen telefonla uyanan İ.T., odasından çıktığında ise korkunç manzarayla karşılaştı. Annesini kanlar içinde bulan genç kız, hemen evden çıkıp karşı komşularına koştu.

Komşular Yardıma Koştu

İ.T.’nin durumu anlatması üzerine komşusu Berkan Torunoğlu hemen devreye girdi ve genç kızla birlikte eve geri döndü. Fadim Temirhanoğulları’nın yerde hareketsiz yattığını gören Torunoğlu, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Fadim Temirhanoğulları’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Cenaze ekipleri tarafından alınan Temirhanoğulları’nın bedeni, morga kaldırıldı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, ilk incelemelerin ardından Savaş Temirhanoğulları’nın Kemer ilçesinde bir eğlence merkezinde koruma olarak çalıştığını tespit etti. Zanlının kaçmasına yardım ettiği iddia edilen bir arkadaşının da olaya karıştığı belirlendi.

Polis ekipleri, yapılan titiz takip sonucunda Savaş Temirhanoğulları’nın yerini tespit etti ve Korkuteli ilçesinde düzenlenen operasyonla zanlıyı yakaladı. Olay sonrası kaçan Temirhanoğulları, saklandığı eğlence merkezinde gözaltına alındı. Zanlının kaçış planına yardım eden arkadaşı da yakalanarak emniyete götürüldü.

Olayın ardından genişletilen soruşturma kapsamında, boşanma sürecinde yaşanan anlaşmazlıkların bu saldırıyı tetiklediği iddia ediliyor. Çiftin uzun süredir boşanma sürecinde olduğu ve Fadim Temirhanoğulları’nın uzaklaştırma kararı aldığı bilinirken, savcılık olayla ilgili detaylı bir soruşturma yürütüyor. Savaş Temirhanoğulları’nın ifadesi alınırken, olayın nedenlerine dair ipuçları değerlendiriliyor.

Antalya’da Kan Donduran Cinayet: Eşi Tarafından Vurularak Öldürüldü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!