USD34,00
EURO38,06
GBP45,26
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.830,63
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Black Friday İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

Black Friday İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor? Sorusu alışveriş çılgınları tarafından en çok aratılanlar arasında yerini aldı. Her yıl kasım ayında son Perşembe günü olan şükran günü ardından gelen Cuma Black Friday olarak kutlanıyor. Ülkemizde son yıllarda oldukça artış gösteren çılgın alışveriş günü Black Friday bu yıl hangi güne denk geliyor? Çılgın Black Friday ne zaman başlayacak? Alışveriş için sabırsızlıkla beklenen bugün ne zaman başlıyor ne kadar sürecek gibi tüm detayları haberimizde sizlere aktaracağız…

Black Friday İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

Dünya genelinde her ülkede çılgın indirimlerin yapıldığı Black Friday alışveriş tutkunları tarafından her yıl sabırsızlıkla bekleniyor. Adeta bir alışveriş festivali haline gelen bugün de yapılan ihtiyaç listeleri ve sepete doldurulan ürünler adeta kapanın elinde kalıyor. Peki Black Friday ne zaman? Bu yıl Black Friday ne zaman başlayacak?  Yine dev indirimlerin yaşanacağı Black Friday 2024 yılında 29 Kasım Cuma günü başlayacak. Geçtiğimiz yıllarda Black Friday alışverişleri hemen hemen 1 hafta kadar sürmüştü.

Bu yılda yoğun ilgi görmesi beklenen Black Friday indirim günleri alışveriş mağazaları mesaili çalışmaya gidiyor. İndirim günlerinde uzun saatler müşterilerine hizmet veren mağazalarda tüm ürünlerde dikkat çeken indirimler uygulanıyor. ABD’de şükran günü olan kasım ayının dördüncü Perşembe gününün hemen ardından kutlanan bugün ülkemizde de son yıllarda yaygınlaştı. Aslında noel alışverişinin başlangıcı olarak görülen bugün de noel alışverişi için indirimler uygulanıyordu. Ülkemizde de Black Friday indirimleri bir gelenek haline gelmiş durumda.

Fazla mesai yapan mağazalar bu günlerde açılış saatlerinde erkene gitmesi ve kapanış saatlerinde daha geç saatleri tercih etmesi sebebi ile bugünün adı anlam kazanmıştır. Mağazalar hava aydınlanmadan açılmadığından ve hava karardıktan sonra da kapanış yaptıklarından bugün Black Friday adını almıştır. Giyim aksesuar züccaciye kozmetik gibi sayısız alanda indirim yapılan Black Friday indirimler ne zaman başlıyor sorusunun cevabı 29 Kasım Cuma olarak cevaplanmış oluyor.

Black Friday İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!