USD34,08
EURO38,10
GBP45,36
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.840,70
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Kültür Sanat Haberleri
  3. Tabii Platformunun Sevilen Dizilerin Merakla Beklenen Yeni Sezonları Hangi Yapımlar Geri Dönüyor

Tabii Platformunun Sevilen Dizilerin Merakla Beklenen Yeni Sezonları Hangi Yapımlar Geri Dönüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir yılı aşkın süredir yayın hayatını sürdüren Tabii, kısa sürede 5 milyonu aşkın üye sayısına ulaşarak dikkat çekmeyi başardı. Yeni dönemde de her zevke hitap eden içerikleri ile izleyicilerin karşısına çıkmayı hedefliyor. Platform, özellikle orijinal yapımlarının yanı sıra, daha önceki sezonlarıyla büyük beğeni toplayan dizilerinin merakla beklenen gelecek sezonlarını da izleyicilerine sunacak.

Tabii, kullanıcılarına zengin içerik yelpazesi sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, dizilerin yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa gibi büyük spor etkinliklerini de yayınlayarak spor tutkunlarını da unutmadığı görülüyor. Bu şekilde, yalnızca diziyle film değil, spor içerikleriyle de geniş izleyici kitlesine ulaşmayı planlıyor. Tabii, sunduğu çeşitlilikle dijital yayıncılık alanında fark yaratmayı sürdürecek gibi görünüyor.

Yeni Sezonda Yeni Diziler

Tabi Uygulaması Ücretli Mi

Yeni sezon, televizyon izleyicilerini heyecanlandıran birçok orijinal diziyle açılacak. 30’dan fazla yapım, güçlü senaryoları ve tanınmış oyuncu kadrolarıyla izleyicilerin ilgisini çekmeyi sürdürecek. Bu yapımlar arasında, Ahmet Kural’ın başrolünde yer aldığı “Gassal” dikkat çekiyor. Dizi, izleyicilere sürükleyici hikaye sunmayı amaçlıyor.

Gürkan Uygun’un başrolünü üstlendiği “Marnalı” da yeni sezonun merakla beklenen dizileri arasında bulunuyor. Dram ayrıca gerilim unsurlarının harmanlandığı dizi, izleyicilere sıradışı deneyim yaşatmayı hedefliyor. Yapımın, güçlü oyunculuk performansları ile etkileyici senaryoya sahip olacağı öngörülüyor.

Senaryosu ile başrolünün Ozan Akbaba’ya ait olan “Çırak” dizisi, genç izleyicilere hitap etmeyi planlıyor. Dizi, baştan sona sürükleyici anlatımla gençlerin yaşamına dair kesitler sunmayı hedefliyor. Yapım, Ozan Akbaba’nın performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor ve izleyici kitlesini genişletmeyi umuyor.

Tabii Platformu Premium Paketi Ne Kadar

Tabii platformunun sunduğu içeriklere erişim sağlayan Premium paketi, kullanıcıların dikkatini çekiyor. Tüm içeriklere sahip olmak isteyenler için premium üyelik, aylık 99 TL olarak belirleniyor. Belirlenen fiyat, kullanıcıların zengin içerik yelpazesine ulaşmalarını kolaylaştırarak birçok avantaja sahip olmalarını sağlıyor.

Premium paket ile kullanıcılar, Tabii platformunda sunulan özel içeriklere erişim sağlıyor. Dizi ve film izleme deneyimi, reklamsız olarak sunuluyor ve izleyicilere kesintisiz deneyim sunmayı hedefliyor. Ayrıca, üyelerin diledikleri içeriklere kolayca ulaşabilmeleri, kullanıcı memnuniyetini artırıyor ve platformun cazibesini güçlendiriyor.

Tabii Platformunun Sevilen Dizilerin Merakla Beklenen Yeni Sezonları Hangi Yapımlar Geri Dönüyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!