USD33,99
EURO38,05
GBP45,33
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.827,64
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Kara Kartal Sezonu Zaferle Açtı: Üst Üste 5. Galibiyet!

Kara Kartal Sezonu Zaferle Açtı: Üst Üste 5. Galibiyet!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in ilk haftasında Samsunspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, yeni sezona galibiyetle başladı ve bu zaferle birlikte üst üste 5. kez lige galibiyetle giriş yaptı. 67. sezonuna giren Süper Lig’de Beşiktaş, Samsunspor’a konuk olduğu karşılaşmada yeni transferleri Rafa Silva ve Gabriel Paulista’nın attığı gollerle sahadan galip ayrıldı.

Kara Kartal’ın Sezon Açılışındaki Üstün Başarısı

Beşiktaş, son yıllarda ligdeki ilk hafta maçlarına oldukça başarılı bir başlangıç yapıyor. 2020-2021 sezonundan itibaren Süper Lig’deki her sezonun ilk hafta maçını kazanmayı başaran siyah-beyazlı ekip, bu istikrarını 2024-2025 sezonunda da devam ettirdi. Samsunspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetle birlikte Beşiktaş, ligde üst üste 5. kez sezona galibiyetle merhaba dedi.

Beşiktaş’ın son 12 sezonun 11’inde ligdeki ilk maçlarını kazanarak sezona 3 puanla başlaması dikkat çekiyor. 2012-2013 sezonunda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Kara Kartal, 2019-2020 sezonunda ise Sivasspor’a karşı aldığı 3-0’lık mağlubiyet dışında, bu periyottaki tüm sezon açılışlarını galibiyetle tamamladı.

Gabriel Paulista İlk Gol Sevincini Yaşadı

Beşiktaş’ın yeni transferi Gabriel Paulista, Samsunspor karşısında siyah-beyazlı formayla ilk golünü kaydetti. Brezilyalı stoper, maçın 36. dakikasında Arthur Masuaku’nun sol kanattan yaptığı etkili ortayı kafa vuruşuyla ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak sakatlık yaşayan Paulista, ikinci yarıda yerini Necip Uysal’a bırakmak zorunda kaldı. 33 yaşındaki deneyimli futbolcu, bu golle 679 gün aradan sonra gol sevinci yaşamış oldu.

Rafa Silva Formunu Sürdürüyor

Beşiktaş’ın bir diğer yeni transferi Rafa Silva da Samsunspor karşısında etkili oyununu sürdürdü. Galatasaray’a karşı oynanan Süper Kupa maçında bir gol ve bir asistle yıldızlaşan Portekizli orta saha, Samsunspor maçında da gol katkısı yaptı. Karşılaşmanın 31. dakikasında Semih Kılıçsoy’un şık asistini gole çeviren Silva, siyah-beyazlı formayla çıktığı ikinci resmi maçta da gol atarak taraftarlarının gönlünde taht kurdu.

Necip Uysal Tarihe Geçti

Beşiktaş’ın kaptanı Necip Uysal, Samsunspor maçıyla birlikte siyah-beyazlı formayla 16. sezonuna adım attı ve Beşiktaş tarihine geçen bir ismin rekoruna ortak oldu. Uysal, Beşiktaş efsanesi Rıza Çalımbay’ın rekorunu egale ederek, kulüp tarihinde en fazla sezonda forma giyen oyuncular arasında yer aldı. 33 yaşındaki futbolcu, altyapısından yetiştiği Beşiktaş’ta istikrarlı performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Beşiktaş, Samsunspor karşısında aldığı galibiyetle sezona güçlü bir başlangıç yaptı ve üst üste 5. sezonda da ilk haftayı 3 puanla kapatmayı başardı. Bu sonuçla birlikte Kara Kartal, taraftarlarına gelecek haftalar için umut verdi. Sezonun geri kalanında Beşiktaş’ın nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Kara Kartal Sezonu Zaferle Açtı: Üst Üste 5. Galibiyet!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!