USD34,10
EURO38,09
GBP45,59
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,16
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Ümit Kantarcılar’dan TRT1 Sürprizi: Aşkımız Yeter Kadrosunda Kimler Var?

Ümit Kantarcılar’dan TRT1 Sürprizi: Aşkımız Yeter Kadrosunda Kimler Var?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşkımız Yeter dizisi TRT1’in tabii adlı dijital platformunda yayınlanan orijinal bir yapım gibi görünüyor. Bu dizi 3 senelik evli bir çift olan Ecem ve Cenk’in yaşadığı evlilik macerasını anlatıyor. Evliliğin başlangıcındaki romantizmin zamanla yerini rutine fikir ayrılıklarına ve tartışmalara bıraktığı evlilik hikâyesi. Evliliklerinin ilk heyecanı yerini günlük hayatın rutinine bırakmıştı. Ecem ve Cenk bu zorlukların üstesinden gelmeye kararlıydılar. Her tartışma her küslük onları birbirlerine daha da yaklaştırıyordu. Çünkü bu zorlukların üstesinden gelmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmayı ve sevgilerini korumayı sürdürüyorlardı. Her gece yaşadıkları sorunların sabahında birbirlerine daha sıkı sarılıyor sevgileriyle tüm sıkıntıları aşıyorlardı.

Aşkımız Yeter Kadrosunda Kimler Var?

Başrollerinde İbrahim Ümit Kantarcılar Berna Koraltürk Aras Şenol Nursena Yılmaz ve Selda Özbek gibi tanınmış isimlerin bulunduğu dizi çiftin yaşadığı zorlukları ve bu zorlukların üstesinden gelme çabalarını ele alıyor. Çiftin arkadaşlarının evliliklerine olan etkisi de hikâyenin bir parçası gibi duruyor. Aşkımız Yeter dizisi evlilikteki güzel ve zor anları işleyerek aşkın ve bağlılığın her türlü zorluğun üstesinden gelebileceği mesajını veriyor gibi gözüküyor. Dizi evlilikle ilgili güncel ve evrensel konuları ele alarak izleyicilere hitap etmeyi hedefliyor gibi görünüyor.

Ümit Kantarcılar Kimdir?

Ümit Kantarcılar Türk oyuncu ve tiyatrocu olarak biliniyor. 1 Ocak 1977 doğumlu Ümit Kantarcılar İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Ümit Kantarcılar tiyatro sahnesinde başarılı bir kariyere sahiptir. Birçok tiyatro oyununda rol almış ve tiyatro severler tarafından yürütülen bir isimdir. Televizyon dünyasında sıklıkla görülen Ümit Kantarcılar çeşitli dizi ve programlarda rol almıştır. Yedi Numara Kırık Ayna Bir Dilim Aşk Aşkımızda Ölüm Var Ben Bilmem Eşim Bilir ve Aşkımız Yeter gibi projelerde yer almaktadır. Oyunculuk yeteneği ve tiyatro sahnesindeki performansıyla kaydedilen Ümit Kantarcılar Türkiye’nin önde gelen oyuncularından biridir.

Berna Koraltürk Kimdir?

Berna Koraltürk Türk oyuncu ve sunucudur. 12 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul Türkiye’de doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olduktan sonra tiyatro dizi ve sinema projelerinde yer aldı. Kariyerine tiyatro ile başlayan Berna Koraltürk, pek çok sahne performansı sergiledi. Televizyon kariyerinde de önemli roller üstlendi. 2003 yılında Kırık Ayna adlı dizideki performansı ile dikkat çekti. Daha sonra Aşk ve Ceza Medcezir Ağlatan Dans Gülbeyaz Duru Tiyatro gibi projelerde yer aldı.

Ümit Kantarcılar’dan TRT1 Sürprizi: Aşkımız Yeter Kadrosunda Kimler Var?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!