USD34,00
EURO38,01
GBP45,25
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.828,24
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Prenses Leonor Dan Bikinili Paylaşımlar Göz Kamaştırdı!

Prenses Leonor Dan Bikinili Paylaşımlar Göz Kamaştırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Askeri eğitim almasıyla gündemde kalan ve öyle tanınan Prenses Leonor, yaptığı son paylaşımla güzelliğini de oldukça konuşturdu. “Tatil Zamanı” notuyla bikinilerini giyip tatil moduna giren genç ve güzel Prenses, objektiflere verdiği pozlarla herkesi kendine hayran bıraktı. Verdiği hayranlık uyandırıcı bikinili pozlardan sonra Prenses Leonor’un gündemde artık daha estetik nedenlerle kalması olası oldu.

Prenses Leonor Neden Askere Gitti?

Prenses Leonor’un askeri eğitim süreci İspanyol monarşisinin genç üyeleri arasında geleneksel uygulama olarak biliniyor. Bu kapsamda prensesin eğitimine önce kara kuvvetlerinde başladığı ve çeşitli askeri beceriler kazandığı belirtiliyor. Eğitim sürecinin ilk aşamasını başarıyla tamamlayan Leonor, şimdi deniz kuvvetlerinde görev alarak burada denizcilik becerilerini geliştirecek. Ardından hava kuvvetlerinde de eğitim alarak askeri bilgi ve becerilerini daha da artırması bekleniyor.

İspanya Prensesi Leonor son günlerde tatile çıkarak rahatlama fırsatı buldu ve birbirinden güzel fotoğraflar da paylaştı. Ancak tatil, genç prensesin askeri eğitimine ara verdiği anlamına gelmiyor. Askeri eğitimine devam eden Prenses Leonor tatilin sona ermesinin ardından eğitimine yeniden yoğun şekilde devam edecek. Kara Kuvvetleri’ndeki ilk dönemini başarıyla tamamlayan Leonor şimdi deniz hava kuvvetlerinde yeni eğitim sürecine adım atacak.

Barcelona’lı Futbolcu Gavi, Prenses Leonor’u Reddetti mi?

Barcelona’nın genç futbol yıldızı Gavi’nin İspanya Kraliyet Ailesi’nin üyelerinden Prenses Leonor’la ilişki kurmayı reddettiği iddiaları son günlerde İspanyol basınında geniş yankı uyandırdı. Futbol dünyasının parlayan yıldızlarından biri olan Gavi’nin, İspanya’nın gelecekteki kraliçesi olarak görülen Leonor’la ilgili bu olası ilişkiye sıcak bakmadığı belirtiliyor.

15 Yaşındaki İspanya Prensesi Leonor

Gavi’nin bu konudaki duruşu sadece futbolseverler değil aynı zamanda kraliyet gözlemcileri tarafından da merakla takip ediliyor. İspanyol basını, genç futbolcunun Prenses Leonor’la ilişki kurmayı reddetmesinin kişisel tercihlerin ötesinde anlam taşıyıp taşımadığını tartışıyor. Gavi’nin kararı, kraliyet ailesinin yanı sıra futbol camiasında da çeşitli spekülasyonlara yol açtı.

Öte yandan bu iddialar hakkında resmi açıklama yapılmaması konunun spekülasyon söylentilerle sınırlı kalmasına neden oluyor. Gavi’nin temsilcileri ve İspanyol Kraliyet Ailesi’nin yetkilileri şu ana kadar bu konuda herhangi bir doğrulama yapmadı.

Prenses Leonor Dan Bikinili Paylaşımlar Göz Kamaştırdı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!