USD34,29
EURO37,21
GBP44,80
BIST9.054,50
GR. ALTIN2.979,96
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Wanda Nara Masaj Videosu Sansürsüz İzle!

Wanda Nara Masaj Videosu Sansürsüz İzle!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wanda Nara’nın masaj videosu sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde Arjantinli modelin bir ayrılık açıklaması yaptığı herkesçe biliniyordu. Yaşanan bu durum sonrası Icardi sevenlerine üzgün olduğunu düşündüren paylaşımlar yaptı. İki ünlü yıldızın şu anda boşanma sürecinde olduğu gündeme bomba gibi düştü. Wanda Nara boşanma açıklamasının ardından bu sefer de Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla olay olmaya devam ediyor. Özellikle en son masaj videosuyla yine izleyenleri şoke etti. Kullanıcılar Wanda Nara’nın sansürsüz masaj videosunu izlemek için google da araştırma yaptıkları için bu içerik hazırlanmıştır. İşte tüm detaylar…

Wanda Nara Masaj Videosu İzle!

Wanda Twerk 2

Wanda Nara’nın son paylaşımı ise yine gündeme bomba gibi düştü. Ünlü modelin sansürsüz masaj videosu, sosyal medyada hızla yayıldı ve kullanıcıların ilgisini çekti. Videonun yayınlanmasının ardından, birçok kişi Google’da bu içerikle ilgili aramalar yapmaya başladı.

Wanda Nara’nın masaj videosu, sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gördü. Video, kısa sürede milyonlarca kez izlendi ve çeşitli yorumlar aldı. Bazı kullanıcılar Nara’nın bu cesur paylaşımını eleştirirken, bazıları da modelin özgüvenini takdir etti.

Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından ünlü golcünün çok üzgün olduğu ve hatta depresyona girdiğini söyleyenler oldu. Her geçen gün yeni bir Instagram paylaşımıyla nasıl bir ruh halinde olduğunu kendisi gözler önüne serdi. En son Galatasaray antrenmanında donuk bakışlarıyla gündem oldu. GS Logosunun altında verdiği pozla tüm Galatasaray taraftarının yeniden beğenisini kazandı.

Yıldız futbolcunun yaşanan bu süreçte Galatasaray’a daha da bağlandığı ve kulübünde mutlu olduğunu belirtildi Çünkü yoğun ilgi görüyor. Son yaptığı açıklamasında 1 sezon daha Galatasaray’da top koşturmak istediğini söyledi. Çok sayıda taraftarın gönlünü kazanmayı başarmış yıldız golcünün ayrılık sürecinde de kendini iyi hissetmesi adına taraftarlar sevgi gösterisinde bulunuyor.

Ünlü Model Wanda Nara yaptığı çıplaklık içeren paylaşımlarıyla şok geçirtiyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde kendisi adına bir platformla anlaşması ve çıplak fotoğraflarını burada yayınlaması olay oldu. Hatta çok konuşulanlar arasında ise boşanma kararının sebebinin arkasında bu olduğu konuşuluyor. Oldukça cesur pozlarla kameranın karşısına geçerek pek çok kişinin yorumunu alıyor. O nedenle çok konuşuluyor.

Masaj koltuğuna uzanan fotoğrafı, Bilardo masasının üzerindeki twerk görüntüleri çok konuşulanlar arasında yer aldı. Yatak pozları ve fitness pozlarıyla gündemde kalabiliyor. Wanda Nara’nın güncel olarak Instagram takipçisi 16.9 milyon kişi ve artmaya devam ediyor. Yaptığı paylaşımlarla her geçen gün yeni takipçiler kazanıyor.

Wanda Nara Masaj Videosu Sansürsüz İzle!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!