USD34,24
EURO37,63
GBP45,08
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Ticaret Haberleri
  3. 2024’ün En İyi E-Ticaret Uygulamaları

2024’ün En İyi E-Ticaret Uygulamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde e-Ticaret uygulamalarının bu kadar çok olması nedeniyle, hangi e-Ticaret yazılımının sizin için mükemmel olduğunu bulmak zaman ve çaba gerektirebilir. Asayiş haber ekibi olarak sizin için en faydalı olabilecek ve kullanımı basit olan e – Ticaret uygulamalarını derledik.

Polimer

Polymer, veri toplama, entegrasyon, analiz, görselleştirme ve e – Ticaret kontrol paneli oluşturma dahil olmak üzere veri yönetiminin her yönünü kolaylaştıran bir platformdur. Polymer kontrol paneli düzenleyicisi, ham verileri anında okuyabilir, dinamik görselleştirmelere dönüştüren yapay zeka önerileri sunabilir. Aynı zamanda Zendesk, Shopify, Airtable, Google E-Tablolar ve Facebook Reklamları dahil  çeşitli veri kaynaklarıyla doğrudan entegre olur.

ticaret adamı

Shopify

Shopify, e – Ticaret dünyasının en büyük isimlerinden biridir. İşletmelerin ve solo girişimcilerin çevrimiçi mağazalarını tasarlamalarına, yönetmelerine ve büyütmelerine olanak tanırken entegrasyonlar yoluyla nakliye ve envanter yönetimi gibi alanları merkezileştirir. Tek bir kod satırına dokunmadan çevrimiçi mağazanızı sıfırdan hızlı bir şekilde oluşturmak için özelleştirilebilir temalardan yararlabildiğiniz Shopify, alan adı kaydından web sitesi kişiselleştirmeye kadar çevrimiçi mağazalar oluşturmayla ilgili her şeyde yanınızda olur.

Gorgias

Gorgias, e-posta, canlı sohbet veya sosyal medya aracılığıyla tüm müşteri etkileşimleriniz için birleşik bir gelen kutusu görevi görmesinin yanında e – Ticaret siteniz için gerekli her şeyi bulabileceğiniz bir diğer uygulamadır. İş akışınızı kolaylaştırmak amacıyla ödemelerin iadesi ve sipariş ayrıntılarının değiştirilmesi gibi işlemleri gerçekleştirmek için Gorgias yardım masası arayüzüne sahip olan uygulama, otomasyon oluşturucusu ile müşteri deneyimini geliştirirken tekrarlanan görevlerde zamandan tasarruf etmenize olanak tanır.

Better Replay & Survey

Better Replay & Survey, web sitesi ziyaretçilerinin geri bildirimlerini ve görüşlerini toplamaya yönelik bir geri bildirim ve kullanıcı araştırma aracıdır. Alışveriş ve satın alma sonrası deneyimleriyle ilgili müşteri geri bildirimlerini ve yorumlarını toplamak için basit ama çok yönlü anketler oluşturabileceğiniz uygulama, size müşterilerin davranışlarını analiz ederek iyileştirme yapmanız gereken noktaları söyler.

2024’ün En İyi E-Ticaret Uygulamaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!