USD34,24
EURO37,05
GBP44,57
BIST8.654,39
GR. ALTIN3.004,01
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Ekonomi Haberleri
  3. Bu Ay %300’den Fazla Kazanç Sağlayan 7 Kripto Para

Bu Ay %300’den Fazla Kazanç Sağlayan 7 Kripto Para

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme paraları bu zorlu piyasa koşullarından en iyi şekilde kurtulan kripto paralar olduğu için bu yıl en çok kazanan kripto paralar oldu. Birçok yeni meme tabanlı kripto para birimi bu yıl kazançlarda üstünlüğünü kanıtladı. Haziran ayı kripto dünyasında iyi bir başlangıç ​​yaptı ancak ikinci haftadan sonra kullanıcının duyguları biraz da açgözlülükten kayarak büyük fiyat düşüşlerine neden oldu. Bunun en büyük nedeni Bitcoin fiyatının 71 binden şu anki 64.952 dolara düşmesiydi. Ethereum, Solana, BNB ve daha fazlası dahil olmak üzere en iyi performans gösteren kripto paraların geri kalanı için de durum aynı. Ancak hepsi bu kadar değil; birkaç kripto para yükseliş eğilimi gösteriyor ve ay boyunca %300’den fazla kâr getirdi. Bu yazımızda %300’den fazla artış yakalayan en iyi yedi kriptoyu sizler için derledik.

Roost Coin

Horoz temalı bir meme coin olan Roost Coin, bir ayda elde ettiği %2003’lük kazanç nedeniyle bu ayın en karlı altcoinleri arasında yer alıyor. Bu kazanımlara rağmen ROOST, iki ay önce belirlenen tüm zamanların 0,07905 dolarlık hedefinden hala %80 uzakta.

Kripto Paralar Neden Düşüyor 2

Pepe Unchained Coin (PEPU)

Pepe Unchained, PEPE hakkındaki heyecanı bir sonraki seviyeye taşımaya hazır, çünkü bu sadece daha iyi bir meme coini değil, aynı zamanda yüksek stake ödülleri gibi kar elde etme fırsatları da sunuyor. PEPU, yüksek güvenliği ve hızı nedeniyle yatırımcıların mutlaka satın alması gerekenler listesinde yer alıyor ve bu yarışta tüm kripto paraları geride bırakıyor. Şu an itibariyle PEPU ön satış aşamasında, değeri 0,008 dolar.

WHY Coin

WHY, benzersiz isminin yanı sıra, son 30 gündeki %646’lık kazancıyla da ünlü ve şu anda 0,00000009551 dolar değerinde. WHY piyasada oldukça yeni ve Haziran başında toparlanmadan önce yavaş bir başlangıç ​​yaptı ve tüm zamanların en yüksek hedefi olan 0,0000001742 $’ı belirledi. WHY fiyatı bundan %45 uzaklaşmış olsa da, bu haziran ayının en karlı kripto paralarından biri.

Hoppy Coin

The Night Riders’tan ilham alan HOPPY, devam eden pazar düşüşüne rağmen %468 getiri elde ederek adeta patlama yaşıyor. Mevcut düşüş, bu tokenin aşırı satın alınmasının bir sonucu gibi duruyor. Satış baskısının azalmasıyla birlikte bir yükseliş trendi daha yaşanabilir.

NPC Coin

NPC, fiyatının son günlerde %6 artarak tüm zamanların en yüksek hedefi olan 0,0282 $’ı aştığı ve şu anda sadece %5 uzakta olduğu başka bir yükselişte. Mayıs ayından bu yana aralıklı birkaç düşüşle birlikte sürekli yükselişin ardından en iyi aşamada. NPC bu ay boyunca kârlı kripto paralar listesinin başında yer aldı.

KITTY Coin

Düşük fiyatta aylarca süren konsolidasyonun ardından KITTY AI’nin fiyatı bu Haziran ayında hızla yükseldi ve yalnızca bir hafta önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,01325 $’a ulaştı. Kitty AI , kedi temalı meme parası ve AI teknolojisinin mükemmel bir karışımıdır ve piyasada güçlü bir yere sahiptir. Ancak zirveler, düşüşlerin ardından uzun sürmedi ve sürekli kazanımların ivmesi bozuldu.

TRUMPCAT Coin

Trump temalı meme coinleri etrafındaki heyecanın ardından TRUMPCAT da son 30 günde %403 kazanç elde etti. Bu meme coini için en karlı gün, 0,000002107 dolara yükselerek diğer kripto paraları geride bıraktığı Nisan ayıydı.

Bu Ay %300’den Fazla Kazanç Sağlayan 7 Kripto Para
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!