USD34,24
EURO37,11
GBP44,60
BIST8.654,39
GR. ALTIN3.011,38
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Türkiye – Portekiz Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Türkiye – Portekiz Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’nda F Grubu ilk maçında Arda Güler’in de muhteşem bir gol attığı maçta Gürcistan’ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımımız, ikinci maçına Cristiano Ronaldo’lu Portekiz karşısında çıkıyor. Peki Türkiye – Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Bütün bunların yanıtı haberimizin devamında.

Türkiye – Portekiz Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Büyük umutlarla ve altın jenerasyonumuz ile katıldığımız Euro 2024 Avrup Şampiyonası’nda averajla lider olduğumuz F Grubu’nda grubun belki de en zorlu karşılaşmasına Portekiz karşısında çıkacağız. TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele 22 Haziran Cumartesi günü saat 19.00 da oynanacak.

Türkiye Portekiz

Türkiye – Portekiz Muhtemel 11’ler

Alman hakem Felix Zwayer’in düdük çalacağı maçta Ay-Yıldızlı ekibimiz Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Milli takımımızın bu maça Gürcistan karşısında kazanan kadronun aynısıyla çıkması bekleniyor. Portekiz karşısındaki ilk 11’imiz:

Mert – Samet – Abdülkerim – Ferdi – Mert Müldür – Hakan – Kaan – Orkun – Kenan – Arda – Barış Alper

Türkiye – Portekiz Rekabeti

Türkiye ile Portekiz Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’nda oynayacakları maç ile beraber toplamda 10.kez karşı karşıya gelmiş olacak. Daha önceki karşılaşmalara baktığımızda Portekiz’in bir üstünlüğü söz konusu. A Milli Futbol Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonu rakibi karşısında daha önce çıktığı 9 karşılaşmadan 2 galibiyet ve 7 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 9 gol bırakırken kendi kalemizde 19 gol gördük.

Asayiş Haber Yorumluyor: Gürcistan Maçına Göre Neler Değişmeli?

Asayiş Haber ekibi olarak Millilerimizin Gürcistan karşısında aldığı galibiyete en coşkulu sevinenlerden biri de bizdik. Özellikle Arda Güler’in attığı müthiş füze, Mert Müldür’ün örümcek ağlarını aldığı harika golü ve elbette maçın sonunda Kerem Aktürkoğlu’nun tüm sahayı kat edip boş kaleye attığı gol… Bütün bu güzel şeylerin yanında bazı geliştirmemiz noktaların olduğu da aşikar. Onlara değinecek olursak:

·        Hücum yönümüz kesinlikle çok keskin, yetenekli ve yaratıcı oyuncularımız ile rakip savunmayı delmeyi başarıyoruz. Ama hücumda top kaptırdığımızda çok kolay geçiş hücumu yiyip kalemizde tehlike yaşıyoruz. Geriye doğru biraz daha çabuk dönüp birbirimize daha yakın durmamız gerekiyor.

·        Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu ve Orkun Kökçü hücum tıkanma eğiliminde olduğunda daha fazla şut deneyebilir. Çünki önceki maçta gördük ki çok etkili şutlar çekebiliyoruz.

·        Bir parantez de Kenan Yıldız’a açmak istiyoruz. Kenan topu ayağına her aldığında bizi heyecanlandırıp rakip savunmanın dengesini bozuyor ancak sanki biraz daha az bireysel düşünüp kafasını kaldırması gerekiyor gibi.

·        Analizimizin son kısmında Ferdi ve Mert Müldür’e değinmek istiyoruz. Hücumda çok aktif ve yetenekli olan iki bekimiz bu maçta Gürcistan maçına göre kanatları savunmaya biraz daha öncelik vermeli çünkü karşılarında Rafael Leao ve Bernardo Silva gibi her an tehlike yaratabilecek oyuncular var.

Türkiye – Portekiz Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!