USD34,28
EURO37,20
GBP44,82
BIST9.048,00
GR. ALTIN2.983,38
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Seçil Erzan Davasında Hazar Ergüçlü İddiası: “Herkes Yer İçer, Hesabı Seçil Öder”

Seçil Erzan Davasında Hazar Ergüçlü İddiası: “Herkes Yer İçer, Hesabı Seçil Öder”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da görülen dolandırıcılık davasında yargılanan Seçil Erzan, mahkemede duygusal bir savunma yaparak, “Herkes yer içer, hesabı Dilber öder” repliğini İnci Taneleri dizisinden alarak kendi durumuna uyarladı. Erzan’ın ifadesinde, “MASAK herkesin hesaplarını incelesin. O dönem kim bana para verdiyse kim benden para aldıysa herkesin hesapları incelensin. Ben bir canımla ortada kaldım. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Herkes yer içer hesabı Seçil öder” şeklinde konuştu.

Seçil Erzan’ın savunmasında ‘İnci Taneleri’ dizisine gönderme yapması ise dizi oyuncularının dolandırıcılık davası ile ilgisi olup olmadığının sorgulanmasına sebep oldu. Hazar Ergüçlü’nün dizi repliği ile savunma yapan Erzan, Ergüçlü için farklı iddialar doğmasına sebep oldu.

Seçil Erzan’ın Dolandırıcılık Davasında Ünlü İsimler Mahkemede Tanıklık Yaptı

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük ile tutuksuz sanıklar Nazlı Can ve Asiye Öztürk mahkemeye çıktı. Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın bulunduğu ünlü futbolcuların mahkemeye mazeret dilekçesi gönderdikleri belirtildi. Buna karşılık, Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Mert Zeydanlı ve Terim Arıcan müşteki olarak duruşmaya katıldı.

Birçok ünlü ismi kapsayan davanın bilinmeyen yönleri olabileceği konusu, Seçil Erzan’ın savunmasında ‘İnci Taneleri’ dizisine gönderme yapmasından sonra düşünülmeye başlandı. Dizi oyuncularının dava ile ilgisinin olup olmadığı merak uyandırdı. Hazar Ergüçlü’nün ismi dava ile ilgili hiç konuşulmamışken Erzan’ın savunması üzerine gözler Hazar Ergüçlü’ye çevrildi. 

‘’Parada Asla Gözüm Yoktu’’

Seçil Erzan, savunmasında 2010 Temmuz ile 2011 Kasım arasında borsada 1 milyon lira kaybettiğini ifade etti. Bu süreçte karşılaştığı Metin Taş’tan faktoring yardımı aldığını söyleyen Erzan, “Parada asla gözüm yoktu. Geleceğimi kaybettim, işimi kaybettim insanlar mağdur oldu. Herkesten çok özür dilerim” dedi. Erzan, aldığı parayı başkalarına dağıttığını, özellikle Semih Kaya’ya faizsiz borç verdiğini belirtti.

Mahkemede, Semih Kaya’nın kendisine kötü davranmadığını savunan Erzan, “Kaya’ya ana paranı aldın fazlasını isteme dedim. Semih bu kadar faiz istemeseydi ben sadece Selçuk İnan’a borçlanacaktım. O bu kadar faiz istemese ben zaten çözecektim” şeklinde konuştu.

Bu ünlü isimlerle ilgili savunma ve açıklamalar yapan Erzan, ‘İnci Taneleri’ dizi oyuncuları hakkında hiçbir bilgi vermedi. Dizi repliğini rastgele kullanmış olduğu düşünülürken, sosyal medyada Seçil Erzan’ın Ergüçlü için ya da diğer oyuncular için bir imada bulunup bulunmadığı da sorgulanmaya başlandı. 

Parayı Alırken Sözleşme Yapılmış!

Erzan, Süleyman Aslan’dan aldığı parayı anlatırken, “2022 Nisan ayında Süleyman Aslan’dan 10 milyon almışız, 14 milyon ödemişiz. Parayı alırken sözleşme yapmıştık, sözleşmeyi hatırlamıyorum. Bu işlemin bankacılıkla ilgisi olmadığını biliyordu. Süleyman’a gelene kadar aslında hep hesap yapıyordum ailemden kalanları satarım diye düşünüyordum” ifadelerini kullandı.

Herkesin Hesapları İncelensin Çağrısında Bulundu

Erzan, “MASAK herkesin hesaplarını incelesin. O dönem kim bana para verdiyse kim benden para aldıysa herkesin hesapları incelensin. Ben bir canımla ortada kaldım. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Herkes yer içer hesabı Seçil öder” diyerek savunmasını tamamladı.

Seçil Erzan Davasında Hazar Ergüçlü İddiası: “Herkes Yer İçer, Hesabı Seçil Öder”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!