USD34,24
EURO37,11
GBP44,60
BIST8.654,39
GR. ALTIN3.011,38
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Cinayette Fantezi İndirimi! Fantezi Yapıyordum Dedi, Karısını Öldürdü!

Cinayette Fantezi İndirimi! Fantezi Yapıyordum Dedi, Karısını Öldürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyanın hızla yaygınlaşması, çiftlerin cinsellik ve ilişki dinamikleri konusunda yeni arayışlara yönelmelerine neden oluyor. Kullanıcıların farklı deneyimleri paylaşma ve bilgi alışverişi yapma imkanı sunan sosyal medya platformları, çiftlerin ilişkilerini zenginleştirmek ve cinsel tatminlerini artırmak amacıyla fantezi dünyalarını genişletmelerine olanak tanıyor.

Sosyal medya, çiftlerin farklı cinsel içeriklere ve fantezilere yönelik ilgi duymalarını sağlayarak, ilişkilerinde yeni deneyimlere kapı aralıyor. Instagram, Twitter ve TikTok gibi platformlarda paylaşılan kullanıcı deneyimleri, çiftlere ilham kaynağı oluyor ve kendilerini daha fazla keşfetmeye teşvik ediyor. OnlyFans’ın yaygın kullanımı, özellikle çiftler arasındaki cinsel fantezi arayışlarını çeşitlendirmeye ve genişletmeye yönelik bir trendi tetikliyor.

Ancak sosyal medyanın ilişki dinamiklerini olumsuz etkileme potansiyeli de bulunuyor. Bazı çiftler, sürekli maruz kaldıkları cinsel içeriklerin ilişkilerine olumsuz etki ettiğini düşünüyor ve bu konuda endişe duyabiliyor. Fantezi sonrası yaşanan olaylar ise hayretler içinde bırakmaya devam ediyor. Gerçekleşen ölümlerin fantezi kaynaklı olması yeni bir cinayet sebebinin ortaya çıktığını düşündürdü.

Hamile Kadını Fantezi Yaparken Öldürdü!

Birliktelik yaşamak isteyen karı kocanın fantezisi cinayetle bitti. 5 aylık hamile karısını boğarak öldürdükten sonra dışarı çıkıp saatlerce dolaştı. Sağlık ekiplerinin eve gelmesinden sonra gözaltına alınan koca polislere ‘’Fantezi yapıyordum.’’ açıklaması yaptı. Zalim kocanın eski eşi ise ‘’Hamile olduğumda benim çocuklarımı düşürmek isterdi.’’ dedi. Yaygın sosyal medya kullanımının eşler arasındaki fanteziye olan etkisi gözler önüne serildi. 

Son zamanlarda müstehcen içeriklerle ilgili artan vakaların sonucu bu şekilde ölümlerle ve aile faciaları ile bitmeye başlamıştı. Sosyal içeriklerin kullanımının kısıtlanması bu fantezi sonuçlu cinayetlerin önünü kesebilecek mi diye merak ediliyor.

Karısını boğarak öldüren Y.A.M.A.(41) suçu tasarlayarak mı istedi, yoksa eşinin hamileliğini mi istemiyordu henüz bilinmiyor. Fantezi yaparken can alan cani kocanın tutukluluğu devam ediyor.

Cinayette Fantezi İndirimi! Fantezi Yapıyordum Dedi, Karısını Öldürdü!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!