USD34,23
EURO37,02
GBP44,49
BIST8.838,60
GR. ALTIN3.021,99
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Son Dakika…İstanbul Yolunda Korkunç Kaza: 10 Ölü, 59 Yaralı! Kaza Nasıl Oldu?

Son Dakika…İstanbul Yolunda Korkunç Kaza: 10 Ölü, 59 Yaralı! Kaza Nasıl Oldu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya yakınlarında meydana gelen ve 10 kişinin hayatını kaybettiği, 59 kişinin yaralandığı feci bir zincirleme trafik kazasına sahne oldu. Olay, İstanbul istikameti Dağdibi mevkiinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, 3 otobüs ve bir tır dahil olmak üzere toplam 7 aracın karıştığı kazanın, bölgede etkili olan yoğun sis nedeniyle meydana geldiği belirlendi. Bu elim kaza, otoyolda ulaşımı tamamen durdurdu ve yetkilileri harekete geçirdi.

Kaza 3

Olay yerine hızla ulaşan acil servis ekipleri, kazazedeleri araçlardan çıkararak ilk müdahaleleri gerçekleştirdi. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, kaza sonrası yaptığı açıklamada, yaralıların hızla 10 farklı hastaneye dağıtıldığını ve tedavi altına alındığını bildirdi. Vali Karadeniz, ayrıca ekiplerin bölgede yoğun bir şekilde çalıştığını ve yaralıların hastanelere naklinin titizlikle gerçekleştirildiğini ifade etti.

Kazanın ardından bölgeye ulaşan Cumhuriyet savcıları ve kaza inceleme ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. 3 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiği olayla ilgili soruşturma derinleştirilirken, kazanın tam olarak nasıl meydana geldiği ve sorumluların kim olduğu konusunda detaylı bir çalışma başlatıldı.

Kaza-22

Bu korkunç kazanın haberini alan vatandaşlar ve kazazedelerin yakınları, hastanelere akın etti. Yetkililer, hastanelerdeki yoğunluğu yönetmek ve ailelere bilgi vermek için ek tedbirler aldı. Olayla ilgili gelişmeler, yerel ve ulusal basında yakından takip ediliyor. Toplumun her kesiminden kazada hayatını kaybedenler için taziye mesajları yayımlanırken, yaralılara acil şifalar dilendi.

Bu büyük felaket, özellikle yoğun sis ve kötü hava şartlarında yolda seyir halindeyken daha dikkatli olunması gerektiği konusunda ciddi bir uyarı niteliği taşıyor. Otoyolun İstanbul yönünde yaşanan bu trajedinin ardından, ulaşımın ne zaman normale döneceği ve yol güvenliğinin nasıl sağlanacağı ise kamuoyunun gündemindeki en önemli sorular arasında yer alıyor. Kazanın ardından yaşananlar ve soruşturmanın sonuçları, önümüzdeki günlerde daha da netleşecek.

Son Dakika…İstanbul Yolunda Korkunç Kaza: 10 Ölü, 59 Yaralı! Kaza Nasıl Oldu?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!