USD34,25
EURO37,00
GBP44,53
BIST8.838,60
GR. ALTIN3.016,76
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Yaşam Haberleri
  3. Netflix Etkileyici Film Önerileri

Netflix Etkileyici Film Önerileri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz aylarının gelmesi ile pek çok kişi izleyecek Netflix film önerileri arıyor. Yoğun geçen bir haftanın ardından tatil günlerini film izleyerek geçirmek isteyenler için film aramak oldukça yorucu bir süreç olabiliyor. Özellikle film seçme konusunda kararsız olanlar tam olarak bir filmde karara varamıyor. Hafta sonunu güzel bir şekilde geçirmek isteyenler için en etkileyici Netflix filmleri listemiz sayesinde hiç vakit kaybetmeden film gecenizi oluşturabilirsiniz.

Hunger

Netflix film tavsiyeleri olarak ilk bahsedeceğimiz film Hunger (Açlık). Daha önce hakkında bir hayli konuşulan The Menu filmine benzer tarzda olan film, hikayesi ile izleyiciyi kendisine çekmeyi başarıyor. Filmin konusuna kısaca değinecek olursak aile lokantasında çalışan genç bir kızın aldığı iş teklifiyle ünlü bir şefin mutfağına geçiş yapmasıyla başlıyor. Girdiği bu özel mutfakta kendisini yoğun bir disiplin ve ciddi çalışma sistemi bekliyor.

NETFLİX3

A Beautiful Life

Biraz daha duygusal bir yapım izlemek isteyenler için A Beautiful Life, balıkçılık ile geçimini sağlayan genç bir adamın ünlü olma macerasını anlatıyor. Yetenekli adamımız bir gün çıktığı sahne sayesinde bir teklif yakalıyor. Bu teklifle birlikte iş ve aşk hayatında büyük gelişmelerle karşılaşıyor. Netflix film önerileri kapsamında sakin bir hafta sonu için tercih edebileceğiniz bir film diyebiliriz.

All Quiet On The Western Front

Sosyal medyada sıklıkla paylaşılan ve oldukça kaliteli bir yapım olan All Quiet On The Western Front, 1. Dünya Savaşının acı gerçeklerini bir daha gösteriyor. En etkileyici Netflix filmleri listemizdeki filmde savaşın gerçek yüzünü her detayıyla görebiliyorsunuz. Gerek görselliğiyle gerek hikayesiyle film son derece gerçekçi bir yapım olarak karşımıza geliyor. İzleyecek kaliteli bir savaş filmi arıyorsanız gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.

Extraction 2

Baş rolünde Chris Hemsworth’un bulunduğu Extraction 2, özellikle ilk filmindeki aksiyon sahneleriyle izleyicinin aklında yer etmiş olmasıyla uzun zamandır bekleniyordu. İlk film ile bağlantılı olan yapımda bizleri yine bol aksiyon sahneleri bekliyor. Paralı asker Tyler Rake’in kendisine verilen görevi başarıyla tamamlaması gerekiyordur. Netflix film tavsiyeleri olarak aksiyon dolu bir yapım arıyorsanız mutlaka bir göz atmalısınız.

NETFLİX

Outlaw King

Listemizin sonuncu filmi olan Outlaw King, işgalcilere karşı duran Robert Bruce’u konu ediniyor. Güzel bir tarihsel dönem filmi izlemek istiyorsanız tam aradığınız türde film olduğunu söyleyebiliriz. 2 saat süren film içerisinde Game Of Thrones ve Brave Heart esintileri de bulunuyor. En etkileyici Netflix filmleri olarak gerçek kişi ve olaylara dayanan filmi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Netflix Etkileyici Film Önerileri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!